Pulzar

Partyajánló

Northern Tunes / Symphonix & Metronome & Haldolium / @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2019. március 2.
Helyszín Cinema Hall
Stílus Goa, Progressive Psy, Progressive Trance, Psychedelic Trance
Northern Tunes / Symphonix & Metronome & Haldolium /A Blue Tunes Records jelenleg Németország egyik legnagyobb Progressive Psytrance kiadója, melyet nem más, mint a Symphonix formációt alkotó testvérpár alapított 2006-ban. Küldetésük a leginkább innovatív, előremutató és a műfajukban meghatározónak számító zenészek munkáinak támogatása és annak bizonyítása, hogy a klasszikus progresszív pszichedelikus trance mind a mai napig egy igen is élő, továbbra is megújulni képes, megállíthatatlanul dübörgő stílus.Cinema Hall

Northern Tunes / Symphonix & Metronome & Haldolium / @ Cinema Hall

A Blue Tunes Records jelenleg Németország egyik legnagyobb Progressive Psytrance kiadója, melyet nem más, mint a Symphonix formációt alkotó testvérpár alapított 2006-ban. Küldetésük a leginkább innovatív, előremutató és a műfajukban meghatározónak számító zenészek munkáinak támogatása és annak bizonyítása, hogy a klasszikus progresszív pszichedelikus trance mind a mai napig egy igen is élő, továbbra is megújulni képes, megállíthatatlanul dübörgő stílus.

Ezen az estén a kiadóval karöltve sikerült egy olyan lineupot összeraknunk, mely tökéletesen prezentálja mindazt, amit a kiadó képvisel.
Kezdjük a sort a műfaj nagy öregjének számító Haldolium-al , akik 1999-ben jelentették meg első lemezüket és a 2000-es évek elején itthon sem nagyon volt olyan party, ahol ne csendült volna fel valamelyik szerzeményük a napfelkelte utáni órákban. A projekt pár év pihenő után 2010-ben kelt újból életre, ekkortól már csak Mario közreműködésével.

Egy label party nem volna az igazi az alapítók nélkül, így természetesen Symphonix is tiszteletét teszi ezen az estén. Ők 2003 óta jelentetnek meg zenéket és ahogy a kiadójuk, úgy ők is mindig képesek úgy megújulni, hogy közben tökéletesen hűek maradnak a progressive trance-hez.
Végezetül fellép még az ifjú titán, Metronome is , akit szintén nem kell bemutatni a hazai közönségnek. Szívhez szóló zenéjével a napfelkelték és reggelek rendszeres fellépője.

A hazai részről ismert dj-ket hívtunk el a party kezdéséhez illetve zárásához:

Szamy
Symphonix live / Blue Tunes records / DE
Metronome  live / Blue Tunes records /  SW
Haldolium live / Blue Tunes records / DE
Botond / TesseracTstudio
Henzi / Pumpui

Dekoráció:
Psyplanet Decoration

Belépő:
Elővételben 3500 Ft / január 21-től/
Bázis Store-ban és online
https://www.facebook.com/bazisstore.hu/
Helyszínen : 4000 Ft

www.facebook.com/​events/​1192365284274706/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó