Pulzar

Partyajánló

Sobekin w/ Laolu (Innervisions)

Fellépők
Továbbá még: Ben Hefer
Dátum 2019. március 2.
Stílus House
Sobekin w/ Laolu (Innervisions)A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.

Sobekin w/ Laolu (Innervisions)

A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.

Laolu szülei egy berlini lemezboltban találkoztak először; a nigériai apától és svájci anyától született fiú első éveit Nigériában, a jazz és soul zenének szentelt Gallery klubban töltötte. Zenei nevelése itt indult és Franciaországban folytatódott, ahol zeneelméletet és a szaxofon szakszerű használatát tanulta meg, majd 18 évsen a detroiti nagyok - Derrick May és Carl Craig - zenéinek hatására a szaxofont dobgépre cserélte. Ezután Genfbe költözött, ahol djzni kezdett, majd Kadebostan-nal megismerkedve a produceri munkába is belekóstolt.
2010-ben jelent meg első EP-je az “O Fantasma” a berlini Clap Your Hands-nél. Együttműködések és szóló projektek követték egymást, amelyek közül a legfontosabb csúcspont az Innervisions-nél megjelent Too Much Information remix; az Ame és Dixon által vezetett berlini kiadó ezzel a számmal vált igazán világhírűvé. Laoulu djként is meghatározó szereplője a svájci éjszakának, de számos alkalommal turnézott már a föld körül is. Szettjei pörgősek és szofisztikáltak, techno és house egyaránt szerepel a repertoárban,  különleges hangulatot varázsolva bármilyen klubba a világon.

Éld meg a pillanatot, engedd el a telefonod!

Line up:

Laolu (Innervisions)
Dj Sobek (Monaberry, AETHER)
Ben Hefer (TLV)

Entry:
Presale and before 24:00 - 2000HUF / 7EUR
After 24:00 - 3000HUF / 10EUR

www.facebook.com/​events/​552877088533053/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó