Pulzar

Partyajánló

Budapest Calling pres Days like Nights ● Eelke Kleijn

Fellépők
Dátum 2019. február 16.
Stílus House
Budapest Calling pres Days like Nights ● Eelke KleijnA tavalyi teltházas Budapest Calling szülinapi buli után a nagy kedvencünk visszatér! Eelke Kleijn ráadásul most először szinte az egész estét végigtolja, 5 órán át fog minket a fellegekben repíteni pazar szettjével!

Budapest Calling pres Days like Nights ● Eelke Kleijn

A tavalyi teltházas Budapest Calling szülinapi buli után a nagy kedvencünk visszatér! Eelke Kleijn ráadásul most először szinte az egész estét végigtolja, 5 órán át fog minket a fellegekben repíteni pazar szettjével!

Eelke Kleijnt be sem kell mutatni nektek, a hazai rajongók ódákat tudnának zengeni róla. Ritka nagy tehetség, ikonikus alakja a hazai klub kultúrának és a fesztiváloknak. A Balaton Sound és a Sziget Fesztivál boat partyján is zenélt, valamint tavaly a Colosseumban Hernan Cattaneo mellett. Utazós, de határozottan odeverős szettjei táncoltatják az embereket szerte a világon. 15 éve indult el az elektronikus zenei pályán, első saját albumát a Global Underground jelentette meg és azóta is olyan kiadókkal dolgozik, mint a Spinnin, Suara, Armada, Lost & Found, Toolroom, Einmusika, Sincopat.
Elindította saját kiadóját Days like Nights néven az Armada Music gondozásában, melyen tavaly jelent a harmadik albuma. Többek között Jan Blomqvist is adott ki zenét a Days like Nights kiadón!

A népszerű hazai páros, a Cruisin hajós bulik rezidensei, YVEL & TRISTAN is csatlakoztak idén a Days like Night családhoz, így ez alkalommal ők fogják bemelegíteni a terepet a mester előtt!

Ismét zenei mennyországban fogunk járni február 16-án, ahol csak jó arcok vannak és nincsenek rossz trackek! Találkozunk az új Cinema Hallban!

● LINEUP ●
EELKE KLEIJN (5hrs extended set)
support: YVEL & TRISTAN

● TICKETS ●
early bird: 2500 HUF // SOLD OUT!
Elővételes jegy I.: 3000 HUF // SOLD OUT!
Elővételes jegy II.: 3500 HUF // SOLD OUT!
Elővételes jegy III.: 4000 HUF
Helyszín: 4500 HUF
VIP I.: 6000 HUF // SOLD OUT!
VIP II.: 7000 HUF

>> link >> http:/​/​bitly.com/​eelkekleijnfeb16

www.facebook.com/​events/​1974740579311741/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó