Pulzar

Művész

Eelke Kleijn

Eelke Kleijn

Az a holland úriember, aki hazánk számos klubjában bizonyított már.

 Folyamatos teltházas partik övezik a nevét világszerte és ez várhatóan nálunk sem lesz másként. Produceri munkái olyannyira elismertek, hogy 2008-ban a Korg holland leányvállalata is felkérte stúdióhangszereinek hivatalos tesztelésére. Másfél éve jelentette meg a szakma által is sokat méltatott, etalonnak számító nagylemezét, mely a Global Underground szárnyai alatt járta körbe a nagyvilágot. Az ehhez kapcsolódó lemezbemutató turné a világ minden táját érintette, Argentínától - Brazíliáig és Japántól - Angliáig. Ezúttal pedig nálunk mutatja meg, hogy mi is az az igazi Holland hangzás, amelyért bármerre is jár, igazi közönségkedvenc.

https://soundcloud.com/eelke-kleijn

Archív partyajánlók

Ajánlott lemezek

  • Eelke Kleijn - "Punta Cana"

    Megjelent a világhírű holland producer és deep-house virtuóz Eelke Kleijn legújabb single-je, a ’Punta Cana’.

Zenei stílusok

  • Progressive House

    A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó