Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 500 Ft
Mindenkinek éjfél után2 000 Ft

Partyajánló

Luca Bacchetti @ Dream Hall, Székesfehérvár

Fellépők
Dátum 2010. február 13.
Helyszín Dream Hall, Székesfehérvár, 8000, Farkasvermi út 40.
Stílus House, Progressive House
Luca BacchettiA Spanyolországban élő ám olasz legenda Luca Bacchetti, a holland mágus Eelke Kleijn a külföldi színeket képviselve, a hazai élvonalból pedig világutazó DJ hírességünk, Jay Lumen!!!Dream Hall, Székesfehérvár, 8000, Farkasvermi út 40.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: curtisj
összes résztvevő megtekintése

Luca Bacchetti @ Dream Hall, Székesfehérvár

A Spanyolországban élő ám olasz legenda Luca Bacchetti, a holland mágus Eelke Kleijn a külföldi színeket képviselve, a hazai élvonalból pedig világutazó DJ hírességünk, Jay Lumen!!!

2010 Február 13.-án 3 sztár dj/producer rázza meg a Dream Hall falait!
A Spanyolországban élő ám olasz legenda Luca Bacchetti, a holland mágus Eelke Kleijn a külföldi színeket képviselve, a hazai élvonalból pedig világutazó DJ hírességünk, Jay Lumen!!!

Az elektronikuszene rajongói számára biztosan sokat jelent az úriemberek neve, hiszen rendszeres lemez megjelenések, népszerű rádióműsorokés megszámlálhatatlan legendás fellépés fűződik nevükhöz.
Luca Bacchetti mind saját dalaival mind remixeivel szinte robbanásszerűen került a köztudatba világszerte. Legendás remixe, melyet Paul Ritch „Crazy Madness” című dalához készített egycsapásra földkörüli pályára állította. Turnéi során olyan helyeken játszik, mint az ibizai Space, a legendás berlini Watergate, vagy a tokyoi Womb, ezen felül a legnagyobb fesztiválok is folyamatosan versenyeznek kegyeiért. Mindezek után nem is csoda, hogy mára az új generáció egyik legfoglalkoztatottabb DJ-jét tisztelhetjük benne. Legutóbb Kiskunhalason tette tiszteletét hazánkban, ahol teljes teltház és fergeteges hangulat fogadta, most pedig a Dream Hall falait fogja megrázni.
Eelke Kleijn az a holland úriember, aki hazánk számos klubjában bizonyított már. Folyamatos teltházas partik övezik a nevét világszerte és ez várhatóan nálunk sem lesz másként. Produceri munkái olyannyira elismertek, hogy 2008-ban a Korg holland leányvállalata is felkérte stúdióhangszereinek hivatalos tesztelésére. Másfél éve jelentette meg a szakma által is sokat méltatott, etalonnak számító nagylemezét, mely a Global Underground szárnyai alatt járta körbe a nagyvilágot. Az ehhez kapcsolódó lemezbemutató turné a világ minden táját érintette, Argentínától - Brazíliáig és Japántól - Angliáig. Ezúttal pedig nálunk mutatja meg, hogy mi is az az igazi Holland hangzás, amelyért bármerre is jár, igazi közönségkedvenc.
Jay Lumen mára nemzetközileg és itthon is egyik legsikeresebb hazai DJnk és producerünk, akinek nevétől folyamatosan hangos a sajtó.  Annak idején az első magyar Global Underground művészként került a köztudatba napjainkban pedig már folyamatosan járja a legjobb nemzetközi és hazai rendezvényeket. Dubai, Brazília, Finnország, India, Marokkó mellett számtalan országban jól ismerik a nevét, akárcsak London első számú klubjában a Ministry Of Sound-ban. Dalai folyamatosan az eladási élét ostromolják, és a legjobb kiadók versengenek értük. Külön öröm, hogy legutóbbi óriási sikert aratott szettje után ismételten vendégül láthatjuk a Dream Hallban.
Február 13-án tehát 2 külföldi világsztár és 1 magyar immár szintén világhírűvé vált DJ szettjére partizhatsz egyetlen buli áráért!

Belépő éjfélig: 1500,-
Éjfél után: 2000,-
www.dreamhall.hu
Eelke Kleijn :



Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó