Pulzar

Dave Seaman flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 500 Ft
Mindenkinek éjfél után2 000 Ft

Partyajánló

Dave Seaman @ Dream Hall, Székesfehérvár

Fellépők
Dátum 2010. október 9.
Helyszín Dream Hall, Székesfehérvár, 8000, Farkasvermi út 40.
Stílus House, Minimal, Progressive House, Tech-house
Dave SeamanDave Seaman ugyan úgy a nagy öregek táborát népszerűsíti, mint Nick Warren (aki szintén volt már nálunk), Hernan Cattaneo, vagy akár Sasha. Évtizedek óta a house szcéna aktív és meghatározó alakja.Dream Hall, Székesfehérvár, 8000, Farkasvermi út 40.

Dave Seaman @ Dream Hall, Székesfehérvár

Dave Seaman ugyan úgy a nagy öregek táborát népszerűsíti, mint Nick Warren (aki szintén volt már nálunk), Hernan Cattaneo, vagy akár Sasha. Évtizedek óta a house szcéna aktív és meghatározó alakja.

Hernan Cattaneo, vagy akár Sasha. Évtizedek óta a house szcéna aktív és meghatározó alakja. A Global Underground mix sorozat, mint staféta bot, időről időre visszatért hozzá, ő mixelte a nagy sikerű Melbourne, Cape Town és a Buenos Aires lemezeket. Kiadója az Audio Therapy számtalan elektronikus eposz otthona, legutóbbi megjelenése a Attack Of The Abalones/Wrong Side Business amit Josh Gabriel-el készített. A kiadóján olyan nevekkel dolgozik együtt, mint Popof, Timo Mass, Pig & Dan, Tiger Stripes vagy Robert Babicz. Dave sok éves tapasztalata garancia a jó bulira, biztosak lehettek abban, hogy fergeteges bulit fog csapni nálunk, mint ahogy azt számtalanszor tette már kishazánkban. Dave Seamant ezúttal a Dream Hall látja vendégül!
www.djdaveseaman.com
Jay Lumen lesz az egyik méltán ismert DJ, aki ezen az estén hazánkat képviseli. Csak kapkodjuk a fejünket külföldi fellépéseiről (például, Supermarket Tel Aviv, vagy a londoni Ministry Of Sound) és folyamatos toplistás dalairól szóló hírek hallatán. Legutóbb például Umekkel közös remixéről hallhattunk, mely a Beatport eladási listáján egészen az előkelő 4. helyig jutott és immár lassan 2 hónappal a megjelenés után is a 6. helyen trónol. Jay szokásos egyedi lüktetésű DJ szettjével ezen az estén is megtáncoltatja a közönséget.
 www.myspace.com/​jaylumen
Snake Sedrick aka Son-Tec sem marad ki a line up-ból, aki legutóbb Zentán táncoltatta meg az embereket a Club Jail ben. Legújabb megjelenése a Son-Tec projekthez kapcsolódik. „Wrack” a nemrég Kecelen járt Carlo Lio kiadóján a Rawthentic records-on látott napvilágot és számtalan dj játszott pl.: Kaiserdisco, Marco Carola, Tim Green vagy Gregor Tresher. A proton rádión elindította 1 órás mix műsorát a Viva La Tech House Radio Show-t, ami havi rendszerességgel jelentkezik.
www.snakesedrick.hu
Október 9.-én tehát Dave Seaman és a 2 fenegyerek a Dream Hall Dance Club-ban!
Belépő mindössze 1500huf, éjfél után 2000huf!


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó