Pulzar

Twilight Party flyer

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Twilight Party @ Dream Hall, Székesfehérvár

Fellépők
Dátum 2010. november 27.
Helyszín Dream Hall, Székesfehérvár, 8000, Farkasvermi út 40.
Stílus House, Electro, Tech-house, Minimal
Twilight PartyNem kellett sokáig várni és sokunk örömére újra ránk köszöntött az “Alkonyat”….Vagy TWILIGHT PARTY néven ismerősebben cseng az esemény? Akárhogy is nézzük, újabb hamisíthatatlan RiseFM feelingről van szó, a legnagyobb house zenék megszólaltatásáról, a legfrissebb slágerek felcsendüléséről, az Igazi “ereszdelahajam” buliról…Dream Hall, Székesfehérvár, 8000, Farkasvermi út 40.

Twilight Party @ Dream Hall, Székesfehérvár

Nem kellett sokáig várni és sokunk örömére újra ránk köszöntött az “Alkonyat”….Vagy TWILIGHT PARTY néven ismerősebben cseng az esemény? Akárhogy is nézzük, újabb hamisíthatatlan RiseFM feelingről van szó, a legnagyobb house zenék megszólaltatásáról, a legfrissebb slágerek felcsendüléséről, az Igazi “ereszdelahajam” buliról…

Aki még nem vett részt ilyenen, nos – azért jöjjön! Aki már belekóstolt- az pláne: November 27-én, szombaton ismét támad a NiteForce DJ csapat, ezúttal a székesfehérvári DreamHall klubban. Ezeknek az ifjú titánoknak eszük ágában sincs ‘finomkodni’ a lemezjátszók mögött. Roberto, Nikola és Davis, na meg a ‘nagydumás’ Timo olyan estére készülnek, mely felidézi a forró nyár legelvetemültebb pillanatait, a legőrültebb bulikat, és - ismerve a fiúkat-, a legváratlanabb zenei fordulatokat.

A frenetikusnak ígérkező hangutatot DJ Richardson, a RiseFM hivatalos warm up DJ-je alapozza meg.

És tényleg szükség van arra, hogy megemlítsük a speciális fény-és látványtechnikát, az őrjítő tánc show-t a Presidance Company által, na meg azt, hogy a NiteForce csapat olyan zenéket is pörget majd, amik eddig csak a legnagyobb nemzetközi klubbokban csendütek fel, de mint azt megszokhattuk, a RiseFM – hazánk egyetlen dance rádiója – szintén felvett a kedvencei közé?! Ugyan… nem kérdés, hogy nagy durranás lesz ez a hétvége!!!

November 27-én, szombaton, Székesfehérvár legnagyobb klubjában, a DreamHallban lesz Mindeni, aki számít. Ti is jöttök?


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó