Pulzar

Partyajánló

PrimeFm & DHBP pres. GUY Mantzur (ISR) @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2018. december 22.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus House, Techno
PrimeFm & DHBP pres. GUY Mantzur (ISR)Guy Mantzur munkásságát nem lehet egyszerűen skatulyák közé szorítani. A tel-avivi mágus tech house-ból, techno-ból és progressive house-ból összegyúrt darabjaival méltán lett világhírű top dj/producer. DJ szettjeiben a saját műveire is jellemző hipnotikus melódiák és érzéki groove-ok a legmeghatározóbbak.Akvárium Klub

PrimeFm & DHBP pres. GUY Mantzur (ISR) @ Akvárium Klub

Guy Mantzur munkásságát nem lehet egyszerűen skatulyák közé szorítani. A tel-avivi mágus tech house-ból, techno-ból és progressive house-ból összegyúrt darabjaival méltán lett világhírű top dj/producer. DJ szettjeiben a saját műveire is jellemző hipnotikus melódiák és érzéki groove-ok a legmeghatározóbbak.

2013 óta Tel Aviv egyik legmeghatározóbb undergroung klubjának a The Cat & The Dog rezidense. Olyan nagy ágyuknál jelennek meg zenéi, mint a Solomun féle Diynamic, Hernan Cattaneao Sudbeat-je, John Digweed Bedrock-ja vagy Guy J Lost&Found-ja. Résztulajdonosa és A&R menedzsere a müncheni székhelyű Plattenbank kiadónak. Guy már többször járt Budapesten, ezúttal egy 3 órás dj szettel szeretné megörvendeztetni a rajongókat!

GUY MANTZUR (Isr)
/ Plattenbank, Replug, Lost & Found/
Christian Monique (IT-Frisky)
Dynamic Illusion (Frisky)
Rich (PrimeFm)

Presale tickets/ Elővételes jegyek:
https:/​/​oneticket.hu/​guy-mantzur-isr-by-primefm-dhbp-2739

www.facebook.com/​events/​553335535108247/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó