Pulzar

Partyajánló

Truesounds Music Showcase with Arina Mur

Fellépők
Dátum 2018. december 15.
Stílus House
Truesounds Music Showcase with Arina MurMost nem a szokásos PR szöveget találjátok itt, hanem egy levelet a TSapatkapitánytól. Hatalmas nagy lelkesedéssel és minden eddiginél fokozottabb izgalommal mutatjuk be nektek kiadónk újoncát és cuki üdvöskéjét, Arina Mur-t, aki egyébként nagyon jó fej csaj és egy roppant kedves ember is.

Truesounds Music Showcase with Arina Mur

Most nem a szokásos PR szöveget találjátok itt, hanem egy levelet a TSapatkapitánytól. Hatalmas nagy lelkesedéssel és minden eddiginél fokozottabb izgalommal mutatjuk be nektek kiadónk újoncát és cuki üdvöskéjét, Arina Mur-t, aki egyébként nagyon jó fej csaj és egy roppant kedves ember is.

S mivel tuti meg lesz szeppenve az AETHER és a TSalád együttes atmoszférájától az elején, ezért kérném, hogy fogadjátok őt szeretettel és türelemmel. A TSalád egy újabb próbatétel előtt áll, ismét az elfogadásé lesz a főszerep, elfogadni egy új tagot, és a döntést, hogy bevettük őt is a lemezkiadónk művészei közé. Bár eddig minden guest dj úgy ment innen haza, hogy szédült napokig és rendre írtak is vissza, hogy ILYEN A JÓ KÖZÖNSÉG! - szóval nem félek a missziótól. :)

Fairtone után Arina a következő debütáló artist a Truesounds Music kiadó életében, aki a jövőben az alkotásaival a nevünket és jó hírünket viszi a világ minden pontjára, ami komoly felelősség. Neki is és nekünk is... Hiszen egy tehetséges hölgy zenei életének fejlődését, gondozását, támogatását vállaltuk magunkra, Arina pedig hírt ad rólunk, hogy létezünk és felvállal minket, ez nagy dolog.

A tehetségkutatás érdekes meló, nagyon szeretem. A zenei pályám egyik hitvallása a tehetségek gondozása és kutatása, a különleges dolgok keresése. Szerencsére eddig akadtak páran, akik éltek és nem visszaéltek azzal a bizalommal, amit a füleimen keresztül adtam nekik. Büszke vagyok Davko-ra is, Justrice-ra is.
Nem kell megijedni, senkit nem fognak az újak kitúrni sehonnan... ;)

A TSM most egy merészebb álom felé kalandozik és ez nekem is nagy felelősség. Az, hogy a világ zenei piacán jó irányba kormányozzam ezt a bővülő kishajót.

Nem a női DJ-k divatjának hódolunk, Arina egyik remixe ütötte meg a fülemet kb. egy évvel ezelőtt, de annyira, hogy azonnal éreztem, hogy találtam valamit. Azóta már 2-szer jelent meg a TSM égisze alatt és mindkét alkalommal akkorát lökött a kiadón, hogy a világ komoly artistjaitól kaptuk az elismerő szavakat a zenére és a kiadó arculatára egyaránt.

Arina nagyon elején van még szinte mindennek, de amit hallottam eddig tőle, az meggyőzött és úgy érzem a kiadó irányvonalába tökéletesen beleillik. Így teszünk egy közös próbát a jövőt illetően.

Elsőként előttetek fog vizsgázni, ez lesz az első hivatalos külföldi fellépése. Szettjeit leginkább az All day I Dream vonal jellemzi, innen indít és hát ki tudja majd, hogy hol áll meg?!
Nagyon finom muzsikák várhatóak ezen az estén is az AETHER általunk olyannyira imádott hangrendszerén!

AKI NEM HISZI JÁRJON UTÁNA!

Köszi a figyelmet : Szigeti Péter - Peter Makto

Line up:
Arina Mur (Ru)
Peter Makto
Gregory S
Davko
Justrice

Jegyek: http:/​/​bit.ly/​Arina_Mur_Tickets
Early bird: 2500 HUF - SOLD OUT
Online jegy / helyszínen: 3000 HUF

www.facebook.com/​events/​1954946851477052/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó