Pulzar

Partyajánlók

2018. december 15., szombat

2018. december 15., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2018-12-15] Budapest Calling pres Battle of the Labels
     

    A 2018-as év utolsó Budapest Calling buliján felrakjuk az i-re a pontot! Két nagyon aktuális és világszerte imádott underground zenei kiadó titánjai fognak összecsapni az új Cinema Hallban december 15-én!
    A Diynamic Music és a Stil vor Talent nevek garanciát jelentenek a legmagasabb szintű zenei felhozatalra. Készüljetek az utazásra az underground világ bugyraiba!
    Bővebben
  • [2018-12-15] Be Massive XV Birthday x Jay Lumen
    @ Akvárium Lokál

    December 15. megünnepeljük, a Be Massive 15. születésnapját, a hazai szcéna egyik legikonikusabb alakjával Jay Lumennel!
    A Be Massive az elmúlt időszak alatt több olyan nevet is hozott első alkalommal Magyarországra akik aztán A listás sztárrá nőtték ki magukat.
    Bővebben
  • [2018-12-15] Bladerunnaz20 pre-party :: Chase & Status
     

    Jövőre 20 éves lesz a Bladerunnaz. A decemberi buli a 20 éves ünnepi eseménysorozat ráhangolódó első állomása.
    Bővebben
  • [2018-12-15] Starlight Entertainment & Heads up! pres. Borgore
     

    Starlight Entertainment & Heads up! pres. Borgore
    Bővebben
  • [2018-12-15] Rumble Special ✦ Borgore After
     

    Ezen az estén az Akvárium Klubba költözünk és Borgore fellépését követően reggelig zenél nektek a budapesti basszus zene krémje.
    Ezekből a műfajokból fognak nektek válogatni: dubstep, riddim, bass house, hardstyle, trap, jump up és minden, ami a csövön kifér!
    Bővebben
  • [2018-12-15] Aktrecords Xmas Seance w/ Pablo Bolivar
     

    Évről évre összegyűlünk határon innen és túl, hogy együtt ünnepeljük meg, karácsonyi hangulattal átitatva, egyik közös nevezőnket, a mély zenék iránti szeretetünket. Idén sem lehet ez másképp, ám ezúttal délről érkezik hozzánk egy karmester, hogy levezényelje audiovizuális összejövetelünket. A hazai környezetben tavaly debütált Spanyol zenei nagykövet nyáron érte el a magyarországi partytörténelem hallhatatlansági érdemét az Alkotótáborban előadott 7 órás elképesztő szelekciójával.
    Bővebben
  • [2018-12-15] House2House
     

    H2H - Winter edition

    Csak a szokásos egész estés 4kezes házalás.
    Bővebben
  • [2018-12-15] Truesounds Music Showcase with Arina Mur
     

    Most nem a szokásos PR szöveget találjátok itt, hanem egy levelet a TSapatkapitánytól. Hatalmas nagy lelkesedéssel és minden eddiginél fokozottabb izgalommal mutatjuk be nektek kiadónk újoncát és cuki üdvöskéjét, Arina Mur-t, aki egyébként nagyon jó fej csaj és egy roppant kedves ember is.
    Bővebben
  • [2018-12-15] LavaLava x mhmm ▩ Demuja
    @ LÄRM

    A LavaLava és az mhmm csapata Demuja személyében találta meg a (sokadik) közös nevezőt, ami végre egy közös buli formájában manifesztálódik. Az osztrák fiatal Mozart szülőhazájából indulva tör a csúcsra, egymilliós YT nézettségű lo-fi house és disco himnuszaival. Az ex-dobos, ex-breaktáncos beatmaker Demuja legfőbb inspirációjaként az alábbi (a mi szívünkhöz is rendkívül közelálló) triót nevezi meg: Kerri Chandler, Motor City Drum Ensemble, Glenn Underground.
    Bővebben
  • [2018-12-15] Secret Best Offf 2018 w/ Blatti
     

    We are waiting for u guys on our very special BEST OFFF party, where u can enjoy the best most played tracks of our SECRET ROOM in 2018! Presented by BLATTI (all night long dj set)
    Bővebben
  • [2018-12-15] Make Technoid Great Again vol 2
     

    Hosszú idő után elérkezett végre ez a sokak által várva-várt nap. Júniusi nagy sikerű próbálkozásunk második felvonása. Első külföldi vendégünk nem máshonnan érkezik hozzánk, mint Oroszország leghidegebb tartományából, egyenesen Szibériából!
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó