Pulzar

Partyajánló

Technokunst Club ▩ JUDAS aka JUDAΣ

Fellépők
Dátum 2018. november 2.
Stílus Techno
Technokunst Club ▩ JUDAS aka JUDAΣTovábbra is t(ART)juk azt a jó szokásunkat, hogy a technó legszínesebb és leginnovatívabb ágából szemezgetünk fellépőket. Így esett választásunk erre az igencsak misztikus előadóra, aki szintén az arctalan és elérhetetlen státuszt választotta magának, így minden külsőséget maga mögött hagyva csak a zenére fókuszálva hozza hazánkba moduláris alapokon nyugvó live act produkcióját. Saját maga managelte Judas kiadója mellett az Arts is előszeretettel jelenteti meg kiadványait és minden bizonnyal hamarosan többet találkozunk vele a nemzetközi porondon is. Fogadjátok nagy szeretettel az egyik legjobban várt idei előadónkat, Judast!

Technokunst Club ▩ JUDAS aka JUDAΣ

Továbbra is t(ART)juk azt a jó szokásunkat, hogy a technó legszínesebb és leginnovatívabb ágából szemezgetünk fellépőket.
Így esett választásunk erre az igencsak misztikus előadóra, aki szintén az arctalan és elérhetetlen státuszt választotta magának, így minden külsőséget maga mögött hagyva csak a zenére fókuszálva hozza hazánkba moduláris alapokon nyugvó live act produkcióját.
Saját maga managelte Judas kiadója mellett az Arts is előszeretettel jelenteti meg kiadványait és minden bizonnyal hamarosan többet találkozunk vele a nemzetközi porondon is. Fogadjátok nagy szeretettel az egyik legjobban várt idei előadónkat, Judast!

▩ line up
JUDAΣ - live (Judas, Arts)
Dork
Isu

▩ ticket
23.00 - 24.00 - 2000
24.00 - 01.00 - 3000
01.00 - 06.00 - 3500

online ticket: RA

www.facebook.com/​events/​2278334505719675/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó