Pulzar

Partyajánlók

2018. november 2., péntek

2018. november 2., péntek

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2018-11-02] Technokunst Club ▩ JUDAS aka JUDAΣ
     

    Továbbra is t(ART)juk azt a jó szokásunkat, hogy a technó legszínesebb és leginnovatívabb ágából szemezgetünk fellépőket.
    Így esett választásunk erre az igencsak misztikus előadóra, aki szintén az arctalan és elérhetetlen státuszt választotta magának, így minden külsőséget maga mögött hagyva csak a zenére fókuszálva hozza hazánkba moduláris alapokon nyugvó live act produkcióját.
    Saját maga managelte Judas kiadója mellett az Arts is előszeretettel jelenteti meg kiadványait és minden bizonnyal hamarosan többet találkozunk vele a nemzetközi porondon is. Fogadjátok nagy szeretettel az egyik legjobban várt idei előadónkat, Judast!
    Bővebben
  • [2018-11-02] RAWloween
     

    Újra feltámasztjuk az ősi kelta népszokást, felrángatjuk az ördögöt a tivornyánkkal a pokolból, hogy ugyan játszon már velünk egy kicsit!
    Mindehhez a 2 legmegátalkodottabb rezidensünk veti egymásnak hátát, csapja le egymás kezéről a legfrissebb track-eket, kihasználva az Aether 4db 18"-os basszusvetőjét az ördögkergetéshez.
    Bővebben
  • [2018-11-02] Beat Safari: The Clamps (FR)
    @ Dürer Kert

    After discovering his passion in the late 90s, Julien Carbou aka The Clamps has improved his skills in several musical projects from Hard Techno to Drum and Bass. The Clamps starts growing up through the french releases or collaborations with Redject or NickBee.
    Bővebben
  • [2018-11-02] After Dark #1102
     

    Dear Friends,
    we haven't met since the last event at Corvin Club, so It's been a while since our last dance together, as unfortunately the club has been closed. But the show must go on!
    Luckily there are still some places in town where we can continue our mission...
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó