Pulzar

Partyajánló

Giorgia Angiuli LIVE @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2018. január 27.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus House
Giorgia Angiuli LIVEGiorgia Angiuli jelenleg az egyik legkreatívabb live fellépő. Klasszikus zenei tanulmányai mellett komolyan érdeklődött az elektronikus zene iránt és végül (nagyon helyesen) az utóbbit választotta. Egyik első performanszaként hangokat ötvözött képekkel és illatokkal, 2013-tól a híres firenzei Tenax club rezidense. Itt totális lehetőséget kapott a szinpadi improvizálásra. A fellépések mellett reklám és film zenét ír.Akvárium Klub

Giorgia Angiuli LIVE @ Akvárium Klub

Giorgia Angiuli jelenleg az egyik legkreatívabb live fellépő. Klasszikus zenei tanulmányai mellett komolyan érdeklődött az elektronikus zene iránt és végül (nagyon helyesen) az utóbbit választotta. Egyik első performanszaként hangokat ötvözött képekkel és illatokkal, 2013-tól a híres firenzei Tenax club rezidense. Itt totális lehetőséget kapott a szinpadi improvizálásra. A fellépések mellett reklám és film zenét ír.

Stilisztikailag Giorgia szóló-projektje a pop, a techno és a house határai között mozog. Álom szerű dimenziót hoz létre a saját hangja, egyedülálló játékszerek, dobok, játékfuvola, szaxofon, trombita és sok más kütyü kombinációjából, mindezt úgy, hogy senki nem marad tánc nélkül!

Január 27-én az Akvárium/Kishall-ban a Legendary Moments mutatja be Magyarországon elsőként Giorgia Agiuli-t mielőtt a fesztiválok újkeletű angyala világsztárrá avanzsál. Kellemes apropó ezen felül, hogy a Legendary Moments is elsőként szerepel az Akvárium palettáján.

Jegyek a legendarymoments.hu oldalán kaphatók.

Lemezkiadó:

Click Rec - Stil vor Talent - Suara - LATERRA - KMS - Bpitch Control - Harry Klein - Einmusika - Suara

További fellépők: Kühl, Bernathy Live, East Cafe Live, Goyes & Chris Drifter

www.facebook.com/​events/​125704351442403/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó