Pulzar

Partyajánló

We Are Cre8tion w/ Detlef @ AETHER

Fellépők
Dátum 2017. december 30.
Helyszín AETHER
Stílus House
We Are Cre8tion w/ DetlefELŐSZILVESZTEREZZ BUDAPESTEN Detleffel!AETHER

We Are Cre8tion w/ Detlef @ AETHER

ELŐSZILVESZTEREZZ BUDAPESTEN Detleffel!

Hot Creations, Relief, Knee Deep In Sound, Moon Harbour, Defected; Marco Carola, Matthias Tanzmann, Yousef, Hot Since 82, Jamie Jones, Green Velvet.. - nekik bejött, te mit mondasz? ;)

Az Ibizai DC10-ben tartott Paradise estek rezidenseként a görög származású Detlef 2017-ben csúcsra tört; jól jött ehhez Green Velvettel való kooperációja is. Persze ez messze nem minden. Detlef kétségkívül a legizgalmasabb underground arcok egyike. Hogy miért?

Nagyon rövid idő alatt elérte, hogy saját zenéket és remixeket adhasson ki olyan húzós kiadóknál, mint amiket fentebb említettünk . Ezzel párhuzamosan elnyerte a szakma kiválóságainak támogatását. Valamit tud...

Alex - ahogy családja és barátai szólítják, mióta megszületett és ismerik -, vérbeli zenefüggő és bár nem szeret magáról bszélni, zenéi mindent elmondanak gondolatairól. ‘A zene késztet arra, hogy táncolj, hogy örülj, hogy kimozdulj, hogy találkozz a haverjaiddal.’

Ő az a srác, aki b2b helyett inkább egész éjjel egymaga vezetne téged; aki előbb megy el a BPM fesztiválra Mexikóba, mint ADE-re Hollandiába; és aki house-ra vokksol, ha szembeállítják a technoval - habár elképzelései a house-ról meglehetősen sajátosak…!

December 30-án valami különlegeset hoz vele nekünk a élet, az tuti.

Line up:

DETLEF ( Hot Creation, Moon Harbour )

Chriss Ronson ( Cre8tion Records )

Captain Knuckles ( RAW )

23h - 06h / 2500HUF

www.facebook.com/​events/​130718870973235/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó