Pulzar

Partyajánló

Truesounds Music X Highway Records @ AETHER

Fellépők
Dátum 2017. november 4.
Helyszín AETHER
Stílus Deep-House, Tech-house, House
Truesounds Music X Highway RecordsTámad az orosz underground! Egy meglepő és érdekes estre hívunk meg ezúttal Titeket. Ha valami olyat keresel, amit nem minden hétvégén találsz, akkor itt a helyed.AETHER

Truesounds Music X Highway Records @ AETHER

Támad az orosz underground!
Egy meglepő és érdekes estre hívunk meg ezúttal Titeket.
Ha valami olyat keresel, amit nem minden hétvégén találsz, akkor itt a helyed.

Most egy merészebb ösvényre lépünk, mivel úgy gondoljuk, hogy hozzánk hasonlóan a közönségünk, a TSalád is ki van éhezve néha-néha egy kis zenei kísérletezésre és valljuk be őszintén, hogy sok esetben követeltek rajtunk már valami újszerűt. Mivel a TS estek zenei vonala már kialakult, ezért mindenképpen úgy választottunk, hogy a vendégeink passzoljanak abba az arculatba, amit képviselünk.

Ezúttal a Highway Records alapítói Mike Spirit és Alexander, ismertebb nevén Spieltape veszik majd kezelésbe az AETHER dj pultját.

Mike alapítója, szervezője és állandó fellépője volt a 21 évig tartó legendás KAZANTIP eseményeknek. Spieltape neve pedig a Beatport Deep House Top 100 állandó szereplője.

DEEP HOUSE és ATMOSZFÉRIKUS TECHNO lesznek a terítéken és garantált lesz a remek hangulat. Mondhatni, hogy ez egy igazi TSemege buli lesz!

MIKE SPIRIT (Highway Records - RU)

SPIELTAPE (Highway Records - RU)

PETER MAKTO (Truesounds Music)

GREGORY S (Truesounds Music)

DAVKO (Truesounds Music)

www.facebook.com/​events/​137893300163197/​

--- Figyelem! ---

Két különböző beléptetési pont/sor van a Gozsdu passzázsról és csak az Aetheres bejáratnál (a piros ajtóval szemben állva jobb kézre eső) tudjátok beszerezni a megfelelő karszalagot!

Korhatár: 20+

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó