Pulzar


Kövess minket!

Partyajánló

VAULT ▼ Recondite (Live) & Roland Appel ▼ @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2017-10-21
Helyszín Corvin Club
Stílus Techno, House
VAULT ▼ Recondite (Live) & Roland Appel ▼▼ Recondite 2009-ben költözött Berlinbe, nem sokkal később megalapította saját kiadóját (Plangent Records), ahol az első zenéi megjelentek. Még ebben az évben fellépett a legendás Berghain / Panorama Barban, az igazi áttörés azonban 2012-ben jött, az On Acid albummal. Innentől pedig már mindenki ismeri a történetét. Egymás után jelentek meg zenéi olyan kiadóknál mint a Hotflush Recordings, az Innervisions, vagy épp az Afterlife. Napjaink egyik legnívósabb techno produceréről beszélünk, aki egy teljesen egyedi, mély, hipnotikus hangzásvilággal tudott a nagyok közé berobbanni.Corvin Club
Az esemény résztvevői:
Ezen a bulin nem volt egy Pulzaros sem :(

VAULT ▼ Recondite (Live) & Roland Appel ▼ @ Corvin Club

▼ Recondite 2009-ben költözött Berlinbe, nem sokkal később megalapította saját kiadóját (Plangent Records), ahol az első zenéi megjelentek. Még ebben az évben fellépett a legendás Berghain / Panorama Barban, az igazi áttörés azonban 2012-ben jött, az On Acid albummal. Innentől pedig már mindenki ismeri a történetét. Egymás után jelentek meg zenéi olyan kiadóknál mint a Hotflush Recordings, az Innervisions, vagy épp az Afterlife. Napjaink egyik legnívósabb techno produceréről beszélünk, aki egy teljesen egyedi, mély, hipnotikus hangzásvilággal tudott a nagyok közé berobbanni.

▼ Roland Appel a müncheni underground szcéna egyik alap pillére, karrierjét Christan Prommerrel közösen létrehozott Fauna Flashként kezdte. 1995 (!!!) óta jelennek meg zenéi, többek között olyan kiadóknál mint az Aus Music, Compost Records, vagy éppen a Steve Bug által vezetett Poker Flat Recordings. Jelenleg az újonnan nyílt BLITZ Music Club egyik állandó rezidense.

▼ Club ▼ (23:00-06:00)

Recondite live (Innervisions, Afterlife, Dystopian)

Roland Appel (Compost Records, Pokerflat Recordings)

Cvrdwell (Vault, Labirynth)

VRKO (Vault, Liebe*Detail)

▼ Oblivion ▼ (01:00-06:00)
Imre Kiss (Farbwechsel, Lobster Theremin)
Yinna (Farbwechsel)
Grema (Pæonï Music)

▼ Jegyek ▼

Kedvezményes elővételes jegyek (3500 HUF) korlátozott számban a VINYL & WOOD - Get Lost in Wonderland üzletében, vagy online http://bit.ly/2xxAdrv linken érhetitek el.

Early bird - 3000 HUF - ELFOGYOTT!!!

Kedvezményes elővétel - 3500 HUF

Helyszínen az esemény napján - 4000 HUF

▼ Tickets ▼

Limited pre-sale tickets (3500 HUF) available online at http://bit.ly/2xxAdrv or at the VINYL & WOOD - Get Lost in Wonderland store in Budapest.

Early bird - 3000 HUF - SOLD OUT!!!

Pre-sale tickets - 3500 HUF

At the door - 4000 HUF

www.facebook.com/events/268434450317250/

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó