Pulzar

Partyajánló

HERZ

Fellépők
Dátum 2017. augusztus 10.
Stílus Tech-funk, Minimal, House, Tech-house,
Techno
HERZHerz és Illegal Control fúzió a Corvin Clubban.

HERZ

Herz és Illegal Control fúzió a Corvin Clubban.

Augusztus 10-én csütörtökön a HERZ sorozat egy újabb eklektikus zenei utazást kínál új otthonában, a Corvinban. Metha, a csütörtök esti sorozat megálmodója ezúttal a londoni illetőségű Illegal Control kiadóval egyesíti az erőket. A kiadó az Angliában élő, azonban magyar származású DJ és producer, Baluca nevéhez fűződik, aki külhonban már közel két évtizede tevékenykedik, visszajáró vendég az EGG Clubban, többször játszott a Ministry of Sound-ban, illetve az egykori Pacha-ban is.
Az Illegal Control kiadót Baluca tavaly alapította egy magyar, újgenerációs DJ/producer társával, Raul Younggal, akinek a neve sokaknak ismerős lehet a hazai e-zene színterén. A label fennállása óta 19 techno kiadványt prezentált a virtuális polcokra, ezek közül volt olyan is, amelyik Richie Hawtin, Umek szettjeiben landolt. A srácok a saját-kiadós megjelenéseiken túl számos nívós nemzetközi címkénél is jelen vannak, mint pl a Nervous Records, Natura Viva, IAMT, Funk’n Deep, Diesis Records, Frequenza Records vagy éppen a Set About.

Az Illegal Control hangzását dinamikus, pulzáló groove-ok, hipnotikus témák jellemzik, ami olykor némi sötétséggel párosul. Baluca és Raul szettjei garantáltan remekül fognak fuzionálni a HERZ-házigazda, Metha produkciójával, egy izgalmas, változatos zenei élményt nyújtva a hallgatóságnak. "

+ 18

line up:

Baluca (UK)
Metha
Raul Young

entry: 900 Huf

www.facebook.com/​events/​1434270663330627/​


Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó