Pulzar

Partyajánló

★ Astronautmusic X Corvin Club presents: Oliver Huntemann ★ @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2017. április 28.
Helyszín Corvin Club
Stílus Minimal, House, Tech-house
★ Astronautmusic X Corvin Club presents: Oliver Huntemann ★15 éve április 28-án indult útjára az első űrturista a Szojuz TM-32 űrhajóval, ezt mi itt az Astronaut Music-nál ismét égi jelnek vettük, és erre napra időzítettük a veterán asztronauta Oliver Huntemann szokásos évi budapesti fellépését. Ha Tolnát – Baranyát nem is, de megjártunk vele számos budapesti és vidéki klubbot, hogy ezúttal ismét a Corvin Club-ban kössünk ki, ami nemcsak a mi kedvenc helyszínünk, hanem Olivéré is. Összes eddigi magyarországi fellépése közül a tavalyi Corvinos bulit emelte ki, mint az eddigi legjobbat, ami nem véletlen, hiszen a Huntemann hangzás és klub hangulata kéz a kézben járnak. Sötét, zegzugos, felkavaró , vad és minimalista, ha nem vigyázol könnyen eltévedsz benne, hogy végül széles mosollyal az arcodon ismét magadra találj a táncparketten.Corvin Club

★ Astronautmusic X Corvin Club presents: Oliver Huntemann ★ @ Corvin Club

15 éve április 28-án indult útjára az első űrturista a Szojuz TM-32 űrhajóval, ezt mi itt az Astronaut Music-nál ismét égi jelnek vettük, és erre napra időzítettük a veterán asztronauta Oliver Huntemann szokásos évi budapesti fellépését. Ha Tolnát – Baranyát nem is, de megjártunk vele számos budapesti és vidéki klubbot, hogy ezúttal ismét a Corvin Club-ban kössünk ki, ami nemcsak a mi kedvenc helyszínünk, hanem Olivéré is. Összes eddigi magyarországi fellépése közül a tavalyi Corvinos bulit emelte ki, mint az eddigi legjobbat, ami nem véletlen, hiszen a Huntemann hangzás és klub hangulata kéz a kézben járnak. Sötét, zegzugos, felkavaró , vad és minimalista, ha nem vigyázol könnyen eltévedsz benne, hogy végül széles mosollyal az arcodon ismét magadra találj a táncparketten.

Habár több mint 25 éve a pályán de az újsütetű férj, igen Olivér megházasodott :), Dubfire kedvenc szerzőtársa, Herr Huntemann kicsit sem lassít a tempón, sőt. Szabad hétvégéje csak nagyon elvétve akad a naptárában, új megjelenések, szerzői album, a nevével fémjelezett Kontrast Artists Agency, a vártnál mindig jóval hosszabb szettek, tavaly közel 4 órát zenélt, és alig akarta abbahagyni :) Ezért a köszönet leginkább benneteket illet kedves Corvin Club / Astronaut Music közönség!

★ LINE UP ★ Corvin Club

Oliver Huntemann (GER)

Musoé (GER)

Obrotka aka Goodspeed

Metha

www.facebook.com/​events/​1052604074883488/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó