Pulzar

Partyajánló

★ Astronautmusic X Corvin Club presents: Boris Brejcha ★ @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2017. március 17.
Helyszín Corvin Club
Stílus House, Minimal, Tech-house, Techno
★ Astronautmusic X Corvin Club presents: Boris Brejcha ★Tavaly május 13-án, hosszú sor kanyargott a Corvin Club bejárata előtt este tizenegykor, majd nemsokkal éjfél után teljesen megteltünk. A „tömeghisztéria" kiváltó oka Boris Brejcha.Corvin Club

★ Astronautmusic X Corvin Club presents: Boris Brejcha ★ @ Corvin Club

Tavaly május 13-án, hosszú sor kanyargott a Corvin Club bejárata előtt este tizenegykor, majd nemsokkal éjfél után teljesen megteltünk. A „tömeghisztéria" kiváltó oka Boris Brejcha.

A felhajtás Boris körül tavaly óta nem lett kisebb, éppen ellenkezőleg, szabad dátumok csak elvétve akadnak a naptárában, folyamatosan utazik. Oroszországban és Brazíliában jóval több mint egy sikeres „act" igazi kultusz státusza van. 2006-ban hirtelen robbant be a köztudatba, majd alig 2 évre rá feladta civil munkáját a Telekomnál, és azóta csak a zenének és a zenéből él. Sikere azonban korántsem véletlen, mint ahogy nem véletlen a védjegyévé vált „jokermaszk" sem. Brejcha szeret partyzni, de stúdiózni még annál is sokkal jobban. Tavaly jelent meg ötödik albuma a „22" . Stílusát „high-tech minimal"-ként definiálja, és egy zenében szinte sosem használ 20 sávnál többet, megjelenései azonban ennek ellenére vagy talán éppen ezért , jóval árnyaltabbak. Meghökkentően modern és innovatív megoldások váltakoznak mély és drámai majd groteszk és humoros érzelmekkel rámutatva egy olyan művészre aki bár a munkáját nagyon, de önmagát nem veszi túl komolyan.

Gyerekként először ürhajós, később Michael Jackson szeretett volna lenni, egyik kedvenc zenéje Metallica-tól a Nothing else matters, és egy lakatlan szigetre a laptopján kívül rengeteg Corona sört, és zizit vinne magával :)

A FCKNG Serious kiadó feje Március 17-én pénteken visszatér, mi pedig ismét csak annyit mondhatunk ; legyen bár ez az első éjszakád Borissal, légy rutinos ismétlő, kezdő vagy haladó corvinista, statiszta vagy főszerepre áhítozó ,éjszakai röppályán lévő űrturista; ha valami kib@szott komolyra vágynál, akkor nálunk a helyed!

★ LINE UP ★ Corvin Club

Boris Brejcha

Ann Clue

Sikztah

Obrotka aka Goodspeed

Start: 23:00

★ ENTRY ★

EARLY BIRD: SOLD OUT!

1st Release : SOLD OUT!

2nd Release : SOLD OUT!

3rd Release : 3500Huf

Door : 4000-4500Huf

www.facebook.com/​events/​1824388491154174/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó