Pulzar

Partyajánló

The Debut Carneval with Hector & wAFF @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2017. február 11.
Helyszín Cinema Hall
Stílus House
The Debut Carneval with Hector & wAFFElmaradhatatlan karneváli hangulat, ezúttal Hector és wAFF főszereplésével.Cinema Hall

The Debut Carneval with Hector & wAFF @ Cinema Hall

Elmaradhatatlan karneváli hangulat, ezúttal Hector és wAFF főszereplésével.

Lassan talán véget ér a tél, de előtte még karneválozhatunk egyet, természetesen Debut módra. Ez alkalommal Hector és wAFF került főszerepbe.

Évente két alkalommal van arra módunk, hogy olyan eseménnyel készül számunkra a The Debut csapata, ahol nem csak a hétvégi party ruháinkban, hanem akár a hangulat fokozása érdekében sajátos jelmezeinkben is kiemelten várnak minket.

Az egyik ilyen buli a The Debut Halloween Party, a másik pedig a most soron következő The Debut Carneval, melynek apropóján nem csak a jelmezes megjelenéssel operál a Debut, hanem rezidenseik mellett Hector és wAFF urakat hívják segítségül a parádés éjszaka reményében.

Hector Murillot már jól ismerhetjük, aki tavaly júniusban a Cinematiné 7. felvonásán élvezettel terítette lábunk alá változatos hangszőnyegét, mi pedig élvezettel léptünk rá! Akkor főként a pumpin house hangulatot kaphattuk tőle, de a zárt falak között előfordulhat, hogy most sötétebb technoval is készül majd. A Mobilee, a Desolat, a Plastic City, a Phonica Records, az 8bit Records vagy a Tsuba Records gondozásában megjelent kiadványai mind helytállóan bizonyítják szórakoztatói tudását.

wAFF eddig még nem találkozott a magyar közönséggel, de az elmúlt 2 évben nemzetközi körökben történt fejlődése egészen magabiztos fellépést vetít elénk. A hétköznapi nevén Jon Waferként ismert angol srác hol a house tüzes, hol a techno erényes jegyében tölti meg a tánctereket. Hangzásvilága messzemenően hipnotikus, melyre mind a Hot Creations és Drumcode kiadók szeretnek igényt tartani.

Természetesen a Debut is élvezettel tekint fellépésük elé, amit a hazai támogatás nélkül el sem tudnak képzelni, így a The Debut Band tagjai Andras Garay, Jaffa Surfa valamint Rizkid & Kormix személyében mind jelen lesznek, és még James Cole-t is meginvitálták némi pattogós örömzenét játszani.

Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy az esemény a Cinematiné Winter Edition buli folytatásaként kerül a nap végére (ahol Lee Burridge forrósítja fel a fagyos telet), így már ezt megelőzően ér a The Debut programjával tartani, majd egy új ruhába- vagy akár jelmezbebújást követően elindulhatunk karneválozni!

Dj’s >>

HECTOR + WAFF

Andras Garay + Jaffa Surfa

Rizkid + Kormix

Online TICKET: https://oneticket.hu/the-debut-carneval-with-hector-waff-180

Ticket: 3000/3500Ft

2:1 ticket: Cinematiné & The Debut Carneval: 4000Ft

Cinematiné event: 02/11 Cinematiné Winter Edition

Start: 23.00

18+

www.facebook.com/​events/​1218644561561453/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó