Pulzar

Partyajánló

Alliwant Music & Badgirls X Corvin Club pres: Dandi & Ugo @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2016. október 29.
Helyszín Corvin Club
Stílus Techno
Alliwant Music & Badgirls X Corvin Club pres: Dandi & UgoAz AlliWant Music labelt a legendás keceli Korona rezidens triója (James Cole, Pat Duff, Shabaam) alapította. Az idén 16 éves klubestjük a Badgirls (Official) projekt mellett a kiadójukkal közösen kerül megrendezésre az első label SHOWCASE nem is akármilyen line upal!Corvin Club

Alliwant Music & Badgirls X Corvin Club pres: Dandi & Ugo @ Corvin Club

Az AlliWant Music labelt a legendás keceli Korona rezidens triója (James Cole, Pat Duff, Shabaam) alapította. Az idén 16 éves klubestjük a Badgirls (Official) projekt mellett a kiadójukkal közösen kerül megrendezésre az első label SHOWCASE nem is akármilyen line upal!

A nagyteremben a srácok és vendég haverjaik révén a techno, míg a Corvin Room-ban a kiadó house vonala kap majd főszerepet.

A Dandi & Ugo párost nem nagyon kell bemutatni egy hazai techno funnak sem, Győrtől, Budapesten, Kiskunhalason át Szegedig, vagy éppen Bajáig masszív rajongótábort tudhat a duó magáénak, köszönhetően zseniális kisugárzásuknak, előadásmódjuknak és persze komoly produceri munkásságuknak is. Egyértelmű volt a hazai support melléjük, hiszen Sikztah, Mateo&Spirit, vagy Shabaam nem csak a hazai techno szcéna autentikus alakjai, de a fenti városokban tucatnyi alkalommal együtt a párossal csaptak megannyi emlékezetes bulit! Együtt így életveszélyesek lesznek…

A Corvin Room-ban a label eddigi megjelenéseit tükröző House vonal dominál majd az istálló három művészével. A fő vendég a szintén olasz Vincenzo D’Amico lesz, aki a hamarosan megjelenő negyedik kiadvány remixere. Emberünk felvételeit Marco Carola is rongyosra játssza, ahogy az eddigi Alliwant harmadik megjelenéséből kettőt szintén tol Don Carolone! A trackek „elkövetőit” Collective Machine és James Cole játéka teszi teljessé.

2 teremmel, 2 külhoni vendéggel, 5 hazai artisttal, a rájuk jellemző különleges arculattal és zenei világgal vár az első Label Sowcase-re a Badgirls az Alliwant és a Corvin Club csapata!

★ LINE UP ★ // Corvin Club

Dandi & Ugo (Italobusiness / Italy / Dandi Dj set)

Sikztah

Mateo & Spirit

Shabaam

★ LINE UP ★ // Corvin Room

Vincenzo D'amico (Material / No Escuse /Italy)

James Cole

COLLECTIVE MACHINE

★ ENTRY ★

Elővételben / pre sale: 1500HUF - https://goo.gl/CZi9br

Helyszínen / in door:

22:00-00:00: 1990HUF

00:00 után / after: 2500HUF

www.facebook.com/​events/​1960811410812086/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó