Pulzar

Partyajánló

★ Corvin Club & Der Morgen pres. Locked Groove ★ @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2016. szeptember 10.
Helyszín Corvin Club
Stílus Tech-house, House, Techno
★ Corvin Club & Der Morgen pres. Locked Groove ★A Der Morgen őszi szezonnyitójának Budapest legdinamikusabban fejlődő elektronikus zenei erődítménye, a Corvin Club ad otthont. A lehető legnagyobb erőbedobással és újult energiával készülünk az idényre, kezdésképp pedig megpróbáljuk megismételni a megismételhetetlent, és leckét venni Locked Groove tevékenyen eltöltött elmúlt közel egy évéből.Corvin Club

★ Corvin Club & Der Morgen pres. Locked Groove ★ @ Corvin Club

A Der Morgen őszi szezonnyitójának Budapest legdinamikusabban fejlődő elektronikus zenei erődítménye, a Corvin Club ad otthont. A lehető legnagyobb erőbedobással és újult energiával készülünk az idényre, kezdésképp pedig megpróbáljuk megismételni a megismételhetetlent, és leckét venni Locked Groove tevékenyen eltöltött elmúlt közel egy évéből.

A decemberi alkalom után nem volt kérdés, hogy visszatérését naponként számoljuk, hiszen sokszínűsége és szerethető karaktere mindannyiunkat felejthetetlen élménnyel gazdagított.

Az este tökéletes ívét építi majd a bajor színekben érkező, Münchent és Nürnberget képviselő Samsa, a legjobbkor kiteljesedő warmupjairól ismert Detective Kelly, a Der Morgen Experimental-ja, és a Corvin égisze alatt Obrotka.

★ LINE UP ★

Locked Groove

SAMSA

Detective Kelly

Experimental

Obrotka aka Goodspeed

★ ENTRY ★
Elővételben / Pre sale: 1500 HUF --> http:/​/​goo.gl/​silAJV
Helyszínen / On site: 00:00-ig 1500 HUF utána 2000 HUF

www.facebook.com/​events/​568723326644457/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó