Pulzar

Partyajánló

Peter Kruder All Night Long (AT) @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2016. március 11. – 2016. március 11.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Techno, House
Peter Kruder All Night Long (AT)Az elektronikus zene egyik legendás alakja, a bécsi székhelyű Peter Kruder egész estés utazásra hív az Akvárium Klubba.Akvárium Klub

Peter Kruder All Night Long (AT) @ Akvárium Klub

Az elektronikus zene egyik legendás alakja, a bécsi székhelyű Peter Kruder egész estés utazásra hív az Akvárium Klubba.

Kruder több mint 20 éve jelentette meg első EP-jét a Kruder and Dorfmeister duó tagjaként, neve pedig azóta eggyé vált a minőségi hangzással. DJ Kicks válogatásuk és K&D Sessions című kiadványuk a mai napig úttörőnek számítanak, a következő generációkra igencsak nagy hatással lévő hagyatékuk pedig mit sem vesztett fényéből az évek alatt. Kruder emellett folyamatosan dolgozott szólóprojektjén, az elmúlt évtizedben pedig olyan előadók produceri munkálatait látta el, mint a Marsmobil, Urbs vagy DJ Hell. Emellett pedig 1990 óta aktív DJ is, a több mint két évtizedes tapasztalatával pedig elérte, hogy a világ minden táján elismerik kifogástalanul mixelt és ötletesen válogatott szettjeit. Mit elismerik, egyenesen megőrülnek a techno és house szelekcióin, a neve pedig mára eggyé vált az ízléses és stílusos válogatás fogalmával. Ha egy igazán gondosan összerakott, minőségi szettre vágysz, mindenképp az Akváriumban a helyed!

Warm up: Secret Factory ( Official )

★ ★ ★

Jegyek:

Early bird: 2000 Ft

Elővételes: 2500 Ft

Helyszíni: 3000 Ft

Jegyvásárlás:

Az Akvárium Klub programjaira a helyszíni jegypénztárban és a www.akvariumklub.hu, valamint esetenként a www.ticketportal.hu weboldalon válthatsz belépőt.

Jegyvásárlás direkt link: http://akvariumklub.hu/#/program/5672d080f098bb0814c41986

★ ★ ★

Korhatár: 18+

www.facebook.com/​events/​992452897492853/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó