Pulzar

Partyajánló

TS 'grouppen'... Vol.003. @ Akvárium Lokál

Fellépők
Dátum 2016. január 16.
Helyszín Akvárium Lokál
Stílus House, Progressive House
TS 'grouppen'... Vol.003.Ez lesz már a harmadik TS Grouppen, ami nyitott minden kedves zeneszerető TSaládtagunk és barátunk előtt.. A Truesounds életében a 'grouppen' az egyik olyan bázis buli, ami hasonlóan az Ikrek Éjszakájához, évente csak egyszer van és ami ugyan méretében nem, de hangulatában vetekedik a legendás szülinapi party-val.Akvárium Lokál

TS 'grouppen'... Vol.003. @ Akvárium Lokál

Ez lesz már a harmadik TS Grouppen, ami nyitott minden kedves zeneszerető TSaládtagunk és barátunk előtt..

A Truesounds életében a 'grouppen' az egyik olyan bázis buli, ami hasonlóan az Ikrek Éjszakájához, évente csak egyszer van és ami ugyan méretében nem, de hangulatában vetekedik a legendás szülinapi party-val.

A Truesounds az egyetlen olyan csapat, ahol a széleskörű zenei palettát a lehető legmagasabb szintű minőségben tálalják a fellépők.

Davko évek óta masszívan képviseli a groove alapú igényes DEEP HOUSE-t, követői egyre nagyobb számban jelennek meg a fellépésein és a TS üdvöskéjének tartják számon.

Gregory S dallamos kalandozó világa egyedi és utánozhatatlan. Az Ibiza "kaland és tapasztalat csomag" pedig egy magasabb szintre emelte őt az előadói szinteken.

Justrice neve egyre többször kerül fel a TS palettára. Ennek oka roppant egyszerű, a TSapat életében elengedhetetlen a bulik jó kezdése és Andris az egyetlen olyan DJ aki ezt mesterien űzi. 116-118 BPM-es felvezető szettjei és mixei unikumként vannak elkönyvelve a hallgatók között. A korán érkezők TSemegéje minden Justrice szett.

Peter Makto azaz Dandy továbbra is kiszámíthatatlan és a váltások embere.

Mindig képes megújulni, meglepni a közönségét. Az est pikáns összetevőjeként is lehet emlegetni az Ő szettjét.

A TS receptje egyszerű, nem bonyolítják túl a dolgot, TSak felszabadultan zenélnek a srácok.. ÖrömZene van jelen az adott pillanatban mindig..

Ezért van az, hogy békésen elfér egymás mellett a DEEP HOUSE és a TECHNO, mert a dj pultban a zenekalauzok nagyon is értik a dolgukat és a megfelelő íven viszik végig az estét, az első hangtól az utolsó frekvenciáig..

www.facebook.com/​events/​1642012306036687/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó