Pulzar

Partyajánlók

2016. január 16., szombat

2016. január 16., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2016-01-16] ■■ Next Level ■ WIWEK (NL), SNAVS (DK)
    @ A38

    Next Level presents:
    Wiwek (Owsla, Spinnin - NL)
    Snavs (Never Say Die, Monstercat - DK)
    Bővebben
  • [2016-01-16] TS 'grouppen'... Vol.003.
    @ Akvárium Lokál

    Ez lesz már a harmadik TS Grouppen, ami nyitott minden kedves zeneszerető TSaládtagunk és barátunk előtt..

    A Truesounds életében a 'grouppen' az egyik olyan bázis buli, ami hasonlóan az Ikrek Éjszakájához, évente csak egyszer van és ami ugyan méretében nem, de hangulatában vetekedik a legendás szülinapi party-val.
    Bővebben
  • [2016-01-16] ★ Corvin Club x Room 15 pres. JULIAN PEREZ ★
    @ Corvin Club

    A Room 15 hamarosan debütáló lemezkiadó január 16-án tartja első klubestjét, melyen egy örök kedvencet, Julian Perezt látják vendégül! A spanyol származású dj/producer zenei termékenysége, és hamisítatlan house stílusa talán sokunkat magával ragad. A 90-es évek Detroit, Chicago és UK zenei világból inspirálódott művész, mára több neves kiadót meghódított. Ilyenek a Cocoon Recordings, Leftroom, Recycle, Drumma és a Be As One. Saját 'vinyl only' kiadóját, a Fathers & Sons Productions-t, elsősorban saját szerzeményei publikálására hozta létre, de helyet kaptak más, nevesebb előadók is. A kiadó a kezdetek óta szárnyal, sőt az elmúlt években több nemzetközi fesztiválon is (ADE, Sonar, Kazantip, BPM, Miami WMC) könnyen 'Fathers & Sons' Showcase-en találhattuk magunkat!
    Bővebben
  • [2016-01-16] Dub Phase /w Jack Sparrow(Uk) ft. Sun of Selah (UK)
    @ Müszi

    2016 első Dub Phase bulijának a Müszi ad helyet. Vendégünk, a Leeds-i székhelyü Jack Sparrow immáron harmadszor zénel nálunk. Hatalmas vibe-ot csinált az A38-on és a Mappában is, ezúttal viszont vele lesz (Mc) Sun Of Selah (Uk), akit rég óta próbálunk már elhozni a Nektek!
    Bővebben
  • [2016-01-16] Psychedelia Crew Pres: Psyfullon Project Vol.1
     

    Ez a Project azért alakult hogy ne csak a Progressiv goa legyen elötérbe helyezve hanem a régi fullon és Psytrance zenék is minden hónapba megrendezésre fog kerülni ez a megmozdulás ;) Peace and Nyess
    Bővebben
  • [2016-01-16] Moon pres. Love is All
    @ Tesla Budapest

    "Love Is All". Ez egy életérzés, egy hiteles, letisztult üzenet miszerint őszinte, tiszta szeretet nélkül nem létezhet, és nem működhet semmi sem.
    Bővebben
  • [2016-01-16] MACHINE & FRIENDS w/ DJ DEP (IT)
    @ AETHER

    Január 16.-án folytatódik a Machine & Friends sorozat az AETHER-ben!
    Bővebben
  • [2016-01-16] LavaLava ❒ ❒ BABA STILTZ
    @ LÄRM

    A titokzatos svéd titánról elég kevés információ áll rendelkezésünkre. Azt leszámítva, hogy – a Kornél Kovács, Axel Boman, Petter trió által tulajdonolt – Studio Barnhus címkén látnak napvilágot avantgard house kiadványai, annyit tudunk még róla, hogy ő a svéd Kendrick Lamar, továbbá a dj-zést repperkedés, a repperkedést balettozás előzte meg.
    Bővebben
  • [2016-01-16] BASS CLUB
    @ Instant, Budapest

    Új sorozattal kedveskedik az Instant a basszus zene rajongóinak! Electro, Dubstep, Drum&Bass, Twerk, Trap és ami a csövön kifér! Az este vendégei Wondawulf és Bevild aka B:Azta
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó