Pulzar

Partyajánló

★ Corvin Club x Room 15 pres. JULIAN PEREZ ★ @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2016. január 16.
Helyszín Corvin Club
Stílus House, Minimal
★ Corvin Club x Room 15 pres. JULIAN PEREZ ★A Room 15 hamarosan debütáló lemezkiadó január 16-án tartja első klubestjét, melyen egy örök kedvencet, Julian Perezt látják vendégül! A spanyol származású dj/producer zenei termékenysége, és hamisítatlan house stílusa talán sokunkat magával ragad. A 90-es évek Detroit, Chicago és UK zenei világból inspirálódott művész, mára több neves kiadót meghódított. Ilyenek a Cocoon Recordings, Leftroom, Recycle, Drumma és a Be As One. Saját 'vinyl only' kiadóját, a Fathers & Sons Productions-t, elsősorban saját szerzeményei publikálására hozta létre, de helyet kaptak más, nevesebb előadók is. A kiadó a kezdetek óta szárnyal, sőt az elmúlt években több nemzetközi fesztiválon is (ADE, Sonar, Kazantip, BPM, Miami WMC) könnyen 'Fathers & Sons' Showcase-en találhattuk magunkat!Corvin Club

★ Corvin Club x Room 15 pres. JULIAN PEREZ ★ @ Corvin Club

A Room 15 hamarosan debütáló lemezkiadó január 16-án tartja első klubestjét, melyen egy örök kedvencet, Julian Perezt látják vendégül! A spanyol származású dj/producer zenei termékenysége, és hamisítatlan house stílusa talán sokunkat magával ragad. A 90-es évek Detroit, Chicago és UK zenei világból inspirálódott művész, mára több neves kiadót meghódított. Ilyenek a Cocoon Recordings, Leftroom, Recycle, Drumma és a Be As One. Saját 'vinyl only' kiadóját, a Fathers & Sons Productions-t, elsősorban saját szerzeményei publikálására hozta létre, de helyet kaptak más, nevesebb előadók is. A kiadó a kezdetek óta szárnyal, sőt az elmúlt években több nemzetközi fesztiválon is (ADE, Sonar, Kazantip, BPM, Miami WMC) könnyen 'Fathers & Sons' Showcase-en találhattuk magunkat!

A Corvin Bar-ban az Akkult lemezkiadó előadói lépnek pultba! Bepo, az Andras Tothtal alkotott Rescend duó tagjaként a soron következő 002-es kiadványon jelenik meg a téli szezon végén, míg Forsek tavasszal jelentkezik új koronggal az Akkult kiadó színeiben. A Contra Mundum csapata új taggal bővült; Adam Touch ezen alkalommal debütál, mint Mundum rezidens! A nevével fémjelzett kiadványok minősége és az őt felvonultató kiadók (BodyParts, Tzinah Records és Mumble) referenciái garanciát jelentenek mind a sikeres együttműködés, mind pedig a bődületes szombat esti buli eljövetelének tekintetében.

Start: 23:00

★ LINE UP ★ Corvin Club

Julian Perez

Martin 'M

Flixon

Peter Bernath

Li & Baco

★ LINE UP ★ Corvin Bar

Adam Touch

Forsek

dr.bepo aka micko

★ ENTRY ★

00:00 előtt // 1000 HUF

00:00 - 01:00 // 1500 HUF

01:00 után // 2000 HUF

www.facebook.com/​events/​1665874847027104/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó