Pulzar

Partyajánló

Cooperate pres. Knobs (ITA) Europe Tour @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2015. október 16.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Tech-house, Techno
Cooperate pres. Knobs (ITA) Europe TourNem lett még rossz buli abból, ha Knobs Budapesten járt, legyen szó előre beharangozott klubestről, régóta várt fesztivál warm up-ról, vagy épp egy aznap, spontán jött fellépésről a Duna mentén.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Cooperate pres. Knobs (ITA) Europe Tour @ Corvintető, Budapest

Nem lett még rossz buli abból, ha Knobs Budapesten járt, legyen szó előre beharangozott klubestről, régóta várt fesztivál warm up-ról, vagy épp egy aznap, spontán jött fellépésről a Duna mentén.

Knobs pedig, miközben épp egy európai turné keretében járja a világ ezen részét, úgy tér vissza Magyarországra október 16-án, ahogy legelőször tette: a Cooperate meghívására, a Corvintetőre.

A Moth Records alapítója így a hazai közönség legnagyobb örömére ismét Budapest felé veszi az irányt, ráadásul a magyar elektronikus zene két emblematikus alakjával kiegészülve, akik szintén érkeznek az október 16-i eseményre. Ott lesz ugyanis Sikztah, akit nem csak az ország egyik legismertebb szelektoraként és producereként, de az ország legjobb klubsorozata, a The Etiket és a DUMDUM fesztivál fejeként is ismer a hazai közönség, illetve ott lesz Metha is, aki a Budapest éjszakai életét meghatározó Be Massive kapitányaként edzi már jó ideje a hazai közönséget. Velük együtt pedig képviseltetni fogja magát a teljes Cooperate apparátus, vagyis Igor Halushkin, Petros-H, Balna és Can_I.

Október 16-án tehát egy valóban erős éjszaka veszi kezdetét a budapesti kortárs underground techno életében, ahol Knobs mellett Magyarország két legismertebb techno DJ-je, illetve az új generáció egyik legfigyelemreméltóbb csapata veszi be a Corvintető falait.

Line up:

Knobs (Moth Records, Nachtstrom Schallplatten - ITA)

Sikztah (The Etiket, DumDum Electronic Music Fest, The SAVE)

Metha (Be Massive)

Igor Halushkin

Petros-H

Balna

Can_I

More info soon!

www.facebook.com/​events/​1648713825376400/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó