Pulzar

Partyajánló

★ Be Massive X Truesounds : baráTSág vol. 001. ★ @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2015. szeptember 25.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus House, Deep-House, Tech-house
★ Be Massive X Truesounds : baráTSág vol. 001. ★Réges-rég egy messzi-messzi galaxisban egy rég halottnak hitt szövetség éledezni kezd. A megannyi party-t megélt köztársaság népei vágytak már a hazai virtus felbukkanására.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

★ Be Massive X Truesounds : baráTSág vol. 001. ★ @ Corvintető, Budapest

Réges-rég egy messzi-messzi galaxisban egy rég halottnak hitt szövetség éledezni kezd. A megannyi party-t megélt köztársaság népei vágytak már a hazai virtus felbukkanására.

Nyomokban már-már többször felbukkant a hazai line up-ok felállása de 2 külön team szerves összefonódására, hosszútávon eddig még nem volt példa, import termék nélkül!

A zenei hullámok mellett az egyéb emberi és univerzális rezgésekben is egységre találó BE MASSIVE és TRUESOUNDS MUSIC először áll fel egy közös hangulatfokozásra.

A hazai szcénában példátlan és egyben példaértékű az a viszony, ahogyan a csapatok fellépői és művészei támogatják egymást.

Zenei megosztásokkal, CHART-okkal, lejátszásokkal.

Egyértelműen bizonyítja a BM és a TS kapcsolata, hogy létjogosultsága van annak, hogy az azonos körökben tevékenykedők támogassák egymást, hiszen Mindenki elfér a közös zenei térben.

Szelekció kérdése, de ugyanúgy minden szettben helyet kaphat egy jó Metha féle techno és egy kellemesen duruzsoló Peter Makto és Gregory S jellegű house is.

Reményeink szerint egy újabb kellemes és hosszútávú vállalkozás előtt állunk.

Ennek első állomása rendkívül fontos számunkra, hiszen a legendásan kedves és szupportív Be MASSIVE közönség most találkozik először a nyitott és barátságos TSALÁDDAL!

A közönség soraiban is és a DJ pultban is egy különleges egymásra hangolódás várható és VÉGRE a hazai DJknek sem kell árnyék szerepet játszaniuk a neves vendégek mellett, hiszen ŐK maguk lesznek az est fénypontjai.

KÜLÖNÖSKÉPPEN készül erre az estre GREGORY S, hiszen a 2,5 hónapos IBIZA útja után ez lesz az első hivatalos WELCOME BACK party-ja amit a TSapattal tölt.

Garantáltan újszerű és kellemes hangzással érkezik közénk ismét Geri, hiszen a zenei élet központjában eltöltött hosszú idő nem tűnik el nyomok nélkül.

LINE UP:

- TrueSounds -

→ Dandy aka Peter Makto

→ Gregory S

→ Davko

- Be Massive -

→ Metha

→ Lucky 23

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Helyszín / Venue: Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2 Budapest)

Kezdés / Start: 22:00

Vége / End: 06.00

Belépő / Admission: 22:00-24:00 = 1000HUF (3 Euro)

24:00-05:00 = 1500 HUF (5 Euro)

18+

Jegyszedés kezdete / Tickets on sale from: 22:00

Jegyelővétel nincs / Tickets not available in advance

Corvintető VIP pass érvényes / Corvintető VIP pass valid

www.facebook.com/​events/​1472802183043006/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó