Pulzar

Partyajánló

☰ Methamorphozis 8 Hour Metha DJ set + Exclusive album preview ☰ @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2015. augusztus 21.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Techno, Tech-funk, Breakbeat, Drum and Bass
☰ Methamorphozis 8 Hour Metha DJ set + Exclusive album preview ☰Metha 8 órás szett + exclusive album bemutató. "Nem a stílusok, csak a jó zenék számítanak"Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

☰ Methamorphozis 8 Hour Metha DJ set + Exclusive album preview ☰ @ Corvintető, Budapest

Metha 8 órás szett + exclusive album bemutató.
"Nem a stílusok, csak a jó zenék számítanak"

Metha eddig is a különleges, saját hangzásáról volt ismert, aki elvitathatatlan tehetséggel és elismertséggel alakította a hazai breakbeat-et, és került be ugyanígy a techno világába. Mindezt úgy, hogy kikerülhetetlenül hatással volt egyik stílussal a másikra, ami minden esetben egy speciális hangzást ad azoknak a producereknek, akik éveket töltöttek el egy másik műfajban.

Metha ráadásul rendszeresen örvendeztette meg a budapesti éjszakát és a Be Massive rajongóit egy-egy maratoni szettel, amelyek 8 órán keresztül szóltak. Mindez pedig nem lesz másként idén sem, sőt, olyannyira nem, hogy egy egészen különleges apropó koronázza meg a soron következő Methamorphozis bulit.

Ez pedig nem más, mint a Be Massive Records debütáló estje, amely egyben Metha albumpremierje is, amely Methamorphozis néven jelenik meg majd ősszel.

A menetrend, ahogy eddig is, időrendben lépeget majd előre, kezdve a korai időktől egészen napjainkig, ahogy Metha morfózisa lezajlott az évek során, a downtempo-tól a technoig.

Az idei Methamorphozis tehát egy merőben más és különleges élmény lesz a Be Massive baráti körének, de Budapest és a hazai underground kultúra számára is, hiszen egy masszív jelenség realizálódik és születik meg végre valakitől, aki hosszú évek óta tényezője a magyar elektronikus zenei közegnek.

Ahogy eddig is, a Methamorphozis est időrendben lépeget Metha főbb zenei állomásain:

► 23:00 - 00:00

Metha exclusive album bemutató

Metha első albuma Methamoprhozis néven jelenik meg ősszel. stílusilag ötvözi mindazt amit az elmúlt 5 évben jellemzi Metha produceri munkásságát.

2009 első kiadvány óta (Dark Smile)közel 60 zene jelent meg, ezeknek a 80% original szerzemények.

Az album magában foglalja az elmúlt időszak tech-funk, hangzását, érinti a deep techno, tech-house, és

az acélosabb techno műfajt is..bpm-ben 97-130-ig ami belefér :)

► 01:0 - 03:30 / Be Massive szett / tech-funk, techno, minimal-funk, deep techno A 2008-tól kezdődő, Corvintetős korszak muzsikái következnek a

Be Massive-jelenbe nyúlóan, melyben tech-funk, techno, minimal-funk, deep techno, break egyaránt megtalálható: mindez a Corvintetőre járóknak már igazán ismerős lesz. Ebben az időintarvallumban lesznek hallható a nyáron induló be massive records jövőbeni kiadványai is!

Metha természetesen egy emlékezetes szettet sem hagy ki, hiszen lejátssza nekünk a Rise.Fm / Debutáló szettjéből a meghatározó számokat melyet közel 10 ezer ember előtt játszott Siófokon. Illetve hallható lesz az ibizai dj-szett (néhány száma) amivel Ibizán második helyezést ért el 36 ország indulója között 2011ben.

► 03:30 - 05:00 Breakbeat Massive szett

avagy a classic breakbeat massive szett :)

techky breaks/ 2004-2007-es Breakbeat Massive-évad muzsikái következnek! igazi MONO breakbeat arany szettel, classic breakbeat.

► 05:00 - 06:00 Maratoni partyját / Good Looking Records drum and bass/ szettjével zárja Metha. A meglehetősen eseménydús 2003-2004-es évadot - GLO night, Nubeatz Boutique, Breakbeat Klub és az ekkor alapított Breakbeat Massive korabeli zenéit - idézi a következő órában, végigvezetve minket a legendás Kálvin téri Chachacha-Moszkva tér bisztró Szóda háromszögben, a breaktől a drum and bassig.

♥ ♦ ♣ ♠ ♥ ♦ ♣ ♠ ♥ ♦ ♣ ♠ ♥ ♦ ♣ ♠ ♥ ♦ ♣ ♠ ♥ ♦ ♣ ♠ ♥ ♦ ♣ ♠ ♥

Helyszín / Venue: Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2 Budapest)

Kezdés / Start: 23:00

Vége / End: 06.00

Belépő / Admission: 600 HUF

18+

Kapunyitás / Doors: 18:00

Jegyszedés kezdete / Tickets on sale from: 22:00

Jegyelővétel nincs / Tickets not available in advance

Corvintető VIP pass érvényes / Corvintető VIP pass valid

♥ ♦ ♣ ♠ ♥ ♦ ♣ ♠ ♥ ♦ ♣ ♠ ♥ ♦ ♣ ♠ ♥ ♦ ♣ ♠ ♥ ♦ ♣ ♠ ♥ ♦ ♣ ♠ ♥

www.facebook.com/​events/​455164694664268/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó