Pulzar

Partyajánló

Astronaut Music pres. Dave Seaman & Petar Dundov @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2015. január 31. – 2015. január 31.
Helyszín Cinema Hall
Stílus House, Deep-House, Tech-house, Progressive House
Astronaut Music pres. Dave Seaman & Petar DundovJanuár... Új év, új élet, új e - zenei filmszínház új helyszínen... De a Cinemás vendégszeretet továbbra is változatlan, és a január 31-i űrcirkusz is okozhat némi deja-vu-t néhányotoknál... Dave Seman & Petar Dundov 2013 februárjában már moziztak velünk, így hosszas írásbeli megemlékezés helyett ; ha ott voltatok, és bejött, azért, ha kimaradt, akkor most azért gyertek el. Díszszemle , és a sortűz elmarad , de lesz helyette rengeteg jó zene, high-endes hangcucc, és persze a leglényegesebb : TI! A szélesvásznú, színes, szagos, audiovizuális vetítésről, pedig az alábbi urak tehetnek majd. Mozigépész nem de DJ talán van köztük.Cinema Hall

Astronaut Music pres. Dave Seaman & Petar Dundov @ Cinema Hall

Január... Új év, új élet, új e - zenei filmszínház új helyszínen... De a Cinemás vendégszeretet továbbra is változatlan, és a január 31-i űrcirkusz is okozhat némi deja-vu-t néhányotoknál... Dave Seman & Petar Dundov 2013 februárjában már moziztak velünk, így hosszas írásbeli megemlékezés helyett ; ha ott voltatok, és bejött, azért, ha kimaradt, akkor most azért gyertek el. Díszszemle , és a sortűz elmarad , de lesz helyette rengeteg jó zene, high-endes hangcucc, és persze a leglényegesebb : TI! A szélesvásznú, színes, szagos, audiovizuális vetítésről, pedig az alábbi urak tehetnek majd. Mozigépész nem de DJ talán van köztük.

Warm-up: ahogy az Asztroshow estjein mindig, Obrotka aka Goodspeed lesz. Sok-sok vinyl, ideális BPM szám, baseball sapka és nagy mosoly.

Az egyik fővádlottról, Dave Seaman-ról, nehéz újat mondani, amit meg százszor hallottatok, azt nem írjuk le még egyszer :) Habár veterán csapatjátékos aki jelen volt és aktívan közreműködött a UK house születésénél, még távol állnak tőle a nyugdíjas évek. A közelmúltban jelent meg a „Justified replacement of Lulu” négy vadiúj remix-el, a Selador Records gondozásában. Biztos, hogy hallhatjuk majd az este folyamán.

Ha Seaman már kellően felforrósította a hangulatot, akkor érkezik Petar Dundov , aki kimozdít a komfortzónátokból. (A kettő között a bár látogatása hideg voda-juice ügyben erősen ajánlott ) Dundov nemcsak hogy napjaink egyik legtehetségesebb producere, de nagyszerű dj is. Petar olyan mint a zenéje. Első ránézésre visszafogott , szerényen mosolygó, meggondolja mit mond, és hogyan. Nem fogod látni amint megszabadulva a pólójától egyszemélyes performance-t ad elő a pultban. De a mondanivalója nem hagy majd hidegen, megmozgat a szó szoros értelmében. Tudatosság, és átgondolt koncepció jellemzi, szettjében matematikai pontossággal épülnek egymásra a zenék, mégis a száraz racionális matek az, ami utoljára eszünkbe jut őt hallva. Hipnotikus, tele érzelemmel, egyszerre ötvöződik benne a szellem és a lélek, ész, és szenvedély, Elgondolkodtat, egyidőben kérdés és válasz. Felszabadító, felkavaró élmény ahogy elveszünk és magunkra találunk benne a zene által. Az ezerarcú techno, és az egyik legkreatívabb művelője : Mr. Petar Dundov lesz a tehát a másik okozója a „bajoknak”. A koronatanú pedig Dandy aka Péter Makto , akire bizton számíthattok, nem hagyja majd , hogy leoldalazzatok a táncparkettről, ahol addigra már a TSaládi érzés lesz a főszerepben. Összenézések és egyetértő mosoly, grooveok, melodikus ütemek elegendő basszussal, adják meg az este záró akkordját, a leglényegesebbet: Hogy, egy nagy mosollyal az arcodon távozz . Az összetevőkről gondoskodunk, nem kell más csak TI, MI, ŐK, a MOZI és ZENE.

Need a trip to the new Universum? Galactic..dirty...nasty Be a part, Be there! :)

Line up:

Dave Seaman

Petar Dundov

Dandy

Obrotka aka Goodspeed

Early Bird tickets on RA: 2500Huf (first 100)

More pre sale: 3000Huf

At the door: 3500Huf

www.facebook.com/​events/​396222083887080/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó