Pulzar

Partyajánló

Remember Special: GROOVE Opening Ceremony! @ The Groove Budapest

Fellépők
Dátum 2014. december 19.
Helyszín The Groove Budapest
Stílus House, Electro, Minimal, Progressive House,
Tech-house, Techno
Remember Special: GROOVE Opening Ceremony!A GROOVE megnyitásával nem csupán egy új szórakozóhely nyílik Budapesten, de egy olyan intézmény, amely nem felejti el, honnan indult az, amit ma techno-nak nevezünk.The Groove Budapest

Remember Special: GROOVE Opening Ceremony! @ The Groove Budapest

A GROOVE megnyitásával nem csupán egy új szórakozóhely nyílik Budapesten, de egy olyan intézmény, amely nem felejti el, honnan indult az, amit ma techno-nak nevezünk.

Ipari környezet, ipari zenék ipari mennyiségben, aminek első felvonása és egyben nyitánya rögtön egy maratoni line-up felvonultatásával fog kezdődni, ahol a magyarországi techno szcéna legautentikusabb szervezőcsapatainak legnagyobb arcai fogják tiszteletüket tenni.

Hogy kikről beszélünk? Azokról, akik megalapozták és felívelték itthon a techno kultúrát. Azokat, akik az élvonalból érték el a legnagyobb eredményeket a hazai szcénán belül. Olyan szervezőcsapatok DJ-it, akiket nem lehet nem ismerni, és akik nélkül ma nem tartana ott ez a műfaj, ahol tart!

És, hogy mindezt egy egészen parádés Opening Party keretébe tudjuk foglalni, minden meghívott szervezőcsapat képviselője egy-egy órányi B2B keretében fogja szétverni az éjszakát. A sor pedig a legkevésbé sem rövid!

Technokunst: Isu b2b Dork

Concorde Events: Nils b2b Lifeform

Shockwave: Sigee b2b Kiri

SHOWDOWN: Calman b2b Rexam

MayDay Hungary: Jankec b2b Szeka

Techno Mission / DirtyBass: Grega b2b Simon

HS: Igor Do'urden b2b Jay Cortez

Psystem Error: Benzol b2b Steve

REMEMBER?: Francesco b2b Gatex

Ceremóniamester: MC Spot

Aki tehát egy igazi techno ünnepre vágyik és szeretné (újból) megérezni azt, hogy honnan is ered mindaz, amit ma magyar techno-nak hívunk, annak december 19-én a GROOVE-ban van a helye, hogy azok között legyen, akik "elsőáldozókként" avathatják fel Budapest legújabb és egyik legkülönlegesebb helyére épített techno-templomát.

Ticket info: http://rememberevents.hu/jegyvasarlas/

Elővételes jegyek november 7-től december 18-ig!

- Elővételben: 2000 Ft / 6,5 Euro

- Helyszínen: 2500 Ft / 8 Euro

Esemény:www.facebook.com/​events/​796485377086093/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó