Pulzar

Partyajánló

PRIVILEGED TECHNO - SUMMER @ The Groove Budapest

Fellépők
Dátum 2015. június 13. – 2015. június 13.
Helyszín The Groove Budapest
Stílus Techno
PRIVILEGED TECHNO - SUMMERMarkus Danowski, azaz Bretthit, 1985.-ben született Németországban. 2010. januárjában kezdte el zenei munkásságát. Azóta hallható volt clubbokban, fesztiválokon, számos neves dj-vel volt alkalma együtt fellépni, közös projektet készíteni. Ratingenből érkező német dj-t, leginkább rendkívüli dinamikája és erős ütemeivel jellemezhetnénk.The Groove Budapest

PRIVILEGED TECHNO - SUMMER @ The Groove Budapest

Markus Danowski, azaz Bretthit, 1985.-ben született Németországban. 2010. januárjában kezdte el zenei munkásságát. Azóta hallható volt clubbokban, fesztiválokon, számos neves dj-vel volt alkalma együtt fellépni, közös projektet készíteni. Ratingenből érkező német dj-t, leginkább rendkívüli dinamikája és erős ütemeivel jellemezhetnénk.

2014.-ben készített egy remixet, a ,,Noise of the Beat'' című szerzeményre, amit Primal Beat közösen hozott létre a Naughty Pills Records alapítójával. Peat Noise igen csak ismert a techno műfajon belül. Hisz nem csak saját, illetve producer társaival alkotja,időről időre az ütősebbnél ütősebb zenéket, de mindkét kiadója, a NPR Limitless és a Naughty Pills Records is igen jó sikereket érnek el a Beatporton. Az estén a Bacsárdi testvérpárt is hallhatjuk. Gabeen és Xilinox a Privileged Techno felkérését elfogadva most előszőr fogják B2B formában biztosítani az ütemeket. Sallai Gábor alias Gabros, egy barátjával, Pazzo Galante társaságában érkezik hozzánk. Dr. Zoidberg is csatlakozik az este hozzánk, aki már évek óta elvarázsol bennünket a színes és rendkívüli sokoldalú egyéniségével. És nem utolsó sorban itt lesznek a Privileged Techno tagjai, Tasy & Nitrowsky, D' Ora és Dubmore, akik nem fogják kímélni a közönséget. Pótolják az elmaradt party-t!!!

Line up:

Bretthit (Hitmusik)

Dr. Zoidberg

Gabeen & Xilinox

Gabros & Pazzo Galante

Dubmore

Tasy & Nitrowsky

Jegyek csak a helyszínen kaphatók!

►Éjfélig: 1500Ft

►Éjfél után: 2000 ft

►05:00 után: 1000 ft

www.facebook.com/​events/​801022336655037/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó