Pulzar

Partyajánló

GusGus (ISL) lemezbemutató @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2014. december 8.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Techno
GusGus (ISL) lemezbemutatóAz izlandi GusGus új, Mexico című albumát turnéztatja, amit december 8-án a magyar közönségnek is bemutat, az Akvárium Klub Official színpadán.Akvárium Klub

GusGus (ISL) lemezbemutató @ Akvárium Klub

Az izlandi GusGus új, Mexico című albumát turnéztatja, amit december 8-án a magyar közönségnek is bemutat, az Akvárium Klub Official színpadán.

Az egy másodperc alatt felismerhető, dallamos, fagyos hangulatú izlandi GusGus új albumával, a Mexico című lemez anyagával látogat decemberben Budapestre az Akvárium Klubba.

A Mexico a Gus Gus leginkább táncos és popos hangzású lemeze. De még ha nem is lenne az, a legtöbbször a techno és a soul címkével körülírt izlandi hármas a koncertekre mindig radikálisan újrahangszereli és táncosabbá varázsolja az összes Gus Gus dalt, most pedig annyira alkalmas erre az alapanyag, hogy ígéretük szerint egyetlen láb sem maradhat mozdulatlan a nézőtéren.

A Mexico turnén a Gus Gus elmossa a határokat egy igazi táncos party és egy pop koncert között sok énekessel, ahol az új album dalai mellé bepakolják az 1995 óta született, ismert slágereket is. Mindezt egy lenyűgöző fényshow kíséri majd, amit minden dalhoz egyedileg terveztek, egy szóval muszáj ott lenni a Gus Gus klubkoncertjén.

:::Jegyvásárlás:::

Az Akvárium Klub programjaira a helyszíni jegypénztárban és awww.akvariumklub.hu, valamint a www.ticketportal.hu weboldalon válthatsz belépőt.

Megkérünk minden koncertre látogatót, hogy ne vásároljon Akvárium Klubos koncertjegyet másodkézből. Az ellenőrizetlen forrásból származó jegyek eredetiségéért nem tudunk felelősséget vállalni. Az ellenőrzött forrásból származó jegyed képét ne tedd közzé semmilyen felületen és ne add ki kezedből.

www.facebook.com/​events/​703266346393323/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó