Pulzar

Partyajánló

NIGHTDRIVE pres: ECLAIR FIFI @ Toldi Klub

Fellépők
Dátum 2014. november 21. – 1970. január 1.
Helyszín Toldi Klub, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Stílus Electronica
NIGHTDRIVE pres: ECLAIR FIFIHa a LuckyMe-nek, napjaink egyik legmenőbb kiadójának van lelke, akkor az Eclair Fifi. Glasgow-ban Hudson Mohawke által alapított és Eclair Fifi által dédelgetett label sokkal több mint egy lemeznyomda.Toldi Klub, 0, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.

NIGHTDRIVE pres: ECLAIR FIFI @ Toldi Klub

Ha a LuckyMe-nek, napjaink egyik legmenőbb kiadójának van lelke, akkor az Eclair Fifi. Glasgow-ban Hudson Mohawke által alapított és Eclair Fifi által dédelgetett label sokkal több mint egy lemeznyomda.

Rendszeresen részt vesznek a legnagyobb európai fesztiválok szervezésében mint pl a Sonar vagy Dimension vagy éppen legendás klub estéket szerveznek szerte nagy britanniában, vagy olyan cégeknek adnak tanácsokat mint pl a Nike vagy a Red Bull miközben saját órákat adnak a Glasgow School of Art-ban.

Nem csoda, hogy Eclair Fifi a legkeresetteb dj-k egyike jelenleg. 16 évesen már saját rádió műsora volt és ilyen fiatalon szerte európában a legkeményebb warehouse és ghettotech estéken vendégeskedett. Enciklopédikus tudása van latin freestyle, rap, italo és r&b stílusokról amiket rendszeresen villogtat saját rádió műsorában a LuckyMe Radio Show-n a Rinse FM-en és emellett rezidens a párizsi Social Club-ban és a manchesteri Hoya:Hoya-ban. November 21-én a Toldit is kipipálhatja!

Girl Power!

Line up:

Eclair Fifi

UFFALO STEEZ

Zovek

Utah

Fort Madeline

23:00

in/be: 1000

www.facebook.com/​events/​646677942115539/​

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó