Pulzar

Partyajánló

BE MASSIVE pres: JAMES LAVELLE @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2014. március 8.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Breakbeat, House, Minimal, Techno
BE MASSIVE pres: JAMES LAVELLEA márciusi bulira a burn csapatába tartozó BeMassive Crew invitálta a brit fenomént, aki egy kétórás DJ szettel hozza majd extázisba a Corvintető közönségét.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

BE MASSIVE pres: JAMES LAVELLE @ Corvintető, Budapest

A márciusi bulira a burn csapatába tartozó BeMassive Crew invitálta a brit fenomént, aki egy kétórás DJ szettel hozza majd extázisba a Corvintető közönségét.

Március 8-án a BeMassive előadói kezdik az estét, Lucky 22 órakor foglalja el a színpadot, őt követi Mira, majd James Lavelle veszi át a lemezjátszókat hajnal egykor, a sort pedig Metha zárja.

DJ's: 
JAMES LAVELLE dj set ( UNKLE )
METHA
MIRA
LUCKY 23


James Lavelle ( UNKLE) a Be Massiven
Angliában született, 14 évesen kezdte DJ karrierjét, az UNKLE zenekar egyik alapítója, fellépett a Sydney Operaházban, de legtöbben a rendkívül színes zenei stílusáról ismerik. Mindig valami különlegesett szeretett volna létrehozni zeneileg, így DJ-ként elkezdte ötvözni a zenészként kreált hangzásait is. Az UNKLE dalait a Global Underground Mix sorozatban is megjelentette,írt zenéket a Twilight és X-files mozifilmekhez, valamint BMW és Armani reklámokhoz. Több saját klubbot is létrehozott, de manapság főként DJ-ként mozog a világban és szeret véletlenszerű helyeken partikat rendezni.

www.facebook.com/​events/​517882544995888/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó