Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

BE MASSIVE: JAY LUMEN, LUCA ALBANO @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2014. január 10.
Helyszín Corvin Club
Stílus Progressive House, House, Minimal, Tech-house,
Techno
BE MASSIVE: JAY LUMEN, LUCA ALBANOBe Massive büszkén mutaja be, hazánk egyik legnagyobb producer csillagát, JAY LUMEN első alkalommal a Be Massiven!Corvin Club

BE MASSIVE: JAY LUMEN, LUCA ALBANO @ Corvin Club

Be Massive büszkén mutaja be, hazánk egyik legnagyobb producer csillagát, JAY LUMEN első alkalommal a Be Massiven!

házigazda: Metha (BURN, Adidas Originals)

// LIINE UP //

JAY LUMEN
LUCA ALBANO 
METHA /BE MASSIVE/
MIRA /BE MASSIVE/
LUCKY 23 /BE MASSIVE/



// INFO //

Dátum / Date : 2014.01.10. Szombat/ Saturday
Kezdés / Start : 22:00
Helyszín / Venue: Corvintető
Belépő / Tickets: 1000 HUF
Korhatár / Age limit: 18+

Esemény:

https:/​/​www.facebook.com/​events/​702441373108790/​

JAY LUMEN BIOGRÁFIA

Jay Lumen DJ-ként sikert sikerre halmoz.
Bár Ő maga azt vallja, hogy igyekszik megtartani az egyensúlyt a hazai és a külföldi fellépések között, mára egyértelművé vált, hogy ez igen nehéz feladat. A külföldi klubok fesztiválok, szinte szó szerint szétszedik felkéréseikkel, ezáltal folyamatosan ingázik a hazai és a külföldi klubok, rendezvények DJ pultjai között. 
Évek óta telített turné naptárában egzotikus és meglepő helyszínek is szerepelnek! Ebben az évben a hazai nagyobb Fesztiválokon és klubokon kívül fellép még: Franciaország (Párizs és egyéb városok), Kiev, Skócia és London, Némethország, Spanyolország (Ibiza és több helyszín még), Ausztria, USA (turnéja van), Horvátország, Kolumbia (turné), Peru, India (kétszer is turné van), Mexiko, Lima, Dél korea, Ausztrália (turné lesz ősszel), Malaga, Kanada. 
Jay Lumen számos olyan falat tört már át elsőként, amelyre mindenki azt hitte, hogy magyarok számára lehetetlen. 
Ezzel igyekezett példát is mutatni azoknak, akik kilátástalannak vélték a magyarok helyzetét a nemzetközi porondra nézve. Az egyik jelentősebb példa a számtalan sok külföldi fellépésen kívül, ahol szinte mindig ’Head Linerként’ (fő fellépő) lép fel, hogy dalai mellett már szinte az összes az elektronikuszenében jelentőséggel bíró kiadó is letette a voksát. Ez nem is csoda, hiszen Jay nem kis eredményekkel büszkélkedhet. Megállás nélkül, csak az elműlt 2 esztendőben körülbelül 25-30, Top10-es dala volt, ezek között több No1. nóta is, mely világszinten is óriási eredmény.

Bátran kijelenthető, hogy Jay Lumen napjaink nemzetközileg is egyik legnagyobb sztárja az új generációból, aki folyamatosan bebizonyítja, hogy minőségi és igényes elektronikus zenével is elérhető az igazi, akár a világsiker. Mind a populáris közönség mind a művészibb beállítottságú underground közönség is egyaránt szereti.

www.facebook.com/JayLumenMusic
www.youtube.com/​JayLumenTV

http://www.youtube.com/watch?v=Y9mmvnF06q0

COOL TV riport – Jay Lumennel: 
http://www.youtube.com/watch?v=y3t3_cA_BAg

FIXTV 2013 riport- Jay Lumennel :
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sc41_n_1cVM

Mexikói - Soul Tech Fesztivál, ahol Jay Lumen 12 ezer ember előtt játszott, napközben!
http://www.youtube.com/watch?v=ORAsB3q5VMw

JAY LUMEN – 2013 Hyperspace mix:
https://soundcloud.com/jay-lumen-official/jay-lumen-live-at-hyperspace


LUCA ALBANO (D) (Electric Monday, Escapeism)

Luca Albano (IT), az olasz szátmazasú, berlini székhelyű dj 
Luca a legendás berlini klub, a Tresor Electric Monday sorozatanak rezidens DJ-je, aki nyaranta a hires berlini Open Air Location es az X.X.X.X. klub programszervezője is egyben.
Luca zenei vilaga a techno/minimal szinterrel fonódott ossze, pulzalo vibe-ok es hipnotikus groove-ok jellemzik, ami megjelenik minden Luca Dj szettben es elő live act formációiban is.
Az első önallo albumát a Cimelde Records gondozásában adta ki 2011-ben, a diszkográfiaja több, mint 100 track es remix-en is túl van mar. Napjainkban Luca olyan zeneszekkel dolgozik egyutt, melyekkel hamarosan kiadjak elso projectjuket, Dhon nev alatt.


Be Massive infok:

A Be Massive kikerülhetetlen név a hazai elektronikus zenei palettán. A tech-funk hazai ikonjának is méltán nevezhető DJ Metha 2003 őszén hozta létre party estjét, akkor még Breakbeat
Massive néven. Eltelt 10 év és ezalatt a partysorozat sosem korlátozta magát műfajokra, minden stílusból merített. A minőség és igényesség mindvégig megmaradt és a techno- break-tech house keveréséből létrehozott változatos hangzás és a sötét techno sem fog hiányozni a buliról.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó