Pulzar

Partyajánló

TRAFIQ // ESSENCE

Fellépők
Dátum 2013. november 7.
Stílus Electro, House, Techno
TRAFIQ // ESSENCEEgy fantasztikusan új kaland veszi kezdetét a Trafiq falai között csütörtökönként! Hétről hétre összegyűjtjük nektek az elektronikus zene legkülönbözőbb területeihez kapcsolható programcsemegéket, és vegyítjük a Trafiq életérzést a nu disco, vagy akár deep máshoz nem fogható zenei élményeivel.

TRAFIQ // ESSENCE

Egy fantasztikusan új kaland veszi kezdetét a Trafiq falai között csütörtökönként! Hétről hétre összegyűjtjük nektek az elektronikus zene legkülönbözőbb területeihez kapcsolható programcsemegéket, és vegyítjük a Trafiq életérzést a nu disco, vagy akár deep máshoz nem fogható zenei élményeivel.

Semmi sallang, csak a lényeg: várunk mindenkit, aki kicsit másra, újra, jobbra vágyik, és aki eddig elmerülni látszott a főváros csütörtöki bulitengerében. Tegyük együtt az ESSENCE-et egy szigetté!

A zenei kalandozásunk indulópontjához a creme de le creme-ből választottunk, november 7-én Dj Kovary pörgeti a korongokat, aki a NEO zenekar frontembere, és kis hazánk egyik legkiválóbb zenei producere.

Facebook: www.facebook.com/​events/​725619937466181

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

  • Trafiq

    Hercegprímás u. 18. Budapest, Hungary 1051

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó