Pulzar

Partyajánló

Budapest Calling + Trafiq // KLANGKARUSSEL @ Trafiq

Fellépők
Dátum 2014. február 27.
Helyszín Trafiq
Stílus Electronic, House
Budapest Calling + Trafiq // KLANGKARUSSELA Sonnentanz első verzióját több mint húsz millióan, míg a szám hivatalos klipjét mostanáig tizenkét milliónál is többen látták a YouTube-on, de a sikertrack után kiadott munkáik is hasonló nézettségi mutatókkal rendelkeznek, rajongóik száma a Facebookon megközelíti a kétszázezret. Ha kíváncsiak vagytok a fiatalok, hogyan kapják szét a budapesti éjszakát, akkor látogassatok el a Trafiqba február 27-én!Trafiq

Budapest Calling + Trafiq // KLANGKARUSSEL @ Trafiq

A Sonnentanz első verzióját több mint húsz millióan, míg a szám hivatalos klipjét mostanáig tizenkét milliónál is többen látták a YouTube-on, de a sikertrack után kiadott munkáik is hasonló nézettségi mutatókkal rendelkeznek, rajongóik száma a Facebookon megközelíti a kétszázezret. Ha kíváncsiak vagytok a fiatalok, hogyan kapják szét a budapesti éjszakát, akkor látogassatok el a Trafiqba február 27-én!

ELŐVÉTELES JEGYEK KAPHATÓAK, SORON KÍVÜLI BEJUTÁST BIZTOSÍTVA!

// Hölgyeknek és uraknak egyaránt 3000Ft

Line up:
Dj Moon
Klangkarussell
Kovary

02.10-től nyitvatartási időben 20.00 és 0.00 között a Trafiqban, vagy a trafiq@trafiq.hu e-mail címen, illetve szerdától szombatig 14 és 20 óra között a +36 30 464 0646-os telefonszámon tudtok érdeklődni a részletekről!

//A Klangkarussell két tehetséges és ambiciózus osztrák elektronikus zenész-producer, Tobias Rieser és Adrian Held formabontó jazz house projektje. Mesterein kidolgozott, kifinomult ízlésről árulkodó, eklektikus e-zenei anyagaikat többnyire minimal alapokra építik
fel, loungos-jazzes tételekkel keverik tökéletesre és ha a hangulat úgy kívánja, merészebb, illetve monumentálisabb house témákkal is színesítik.

KLANGKARUSSELL FEAT. WILL HEARD - SONNENTANZ
http://www.youtube.com/watch?v=79YDgv_zWA4

Tobias Rieser eleinte szólóban dolgozott az egyedülálló Klangkarussell-hangzáson, salzburgi DJ-partnerét, Adrian Heldet 2011-ben vonta be a munkába. Első nagy dobásuk a Sonnentanz volt, amely 2013 egyik legnépszerűbb trackje lett a leglátogatottabb elektronikus zenei portálokon. Ugyanebben az évben, szeptemberben fizikai formátumban is megjelent, Ausztria, Svájc és Németország lemezeladási listáin bekerült a legjobb ötbe, míg Hollandiában a legjobb tízbe.

www.facebook.com/​events/​242365719268734/​

Helyszín

  • Trafiq

    Hercegprímás u. 18. Budapest, Hungary 1051

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó