Pulzar

Partyajánló

Budapest Calling // Francesco Rossi @ Trafiq

Fellépők
Dátum 2014. január 30.
Helyszín Trafiq
Stílus Deep House
Budapest Calling // Francesco RossiHamarosan elérkezik a nap, amikor 2014-es év szezonnyitó Essence bulijával új értelemet adunk a csütörtöki éjszakának.Trafiq

Budapest Calling // Francesco Rossi @ Trafiq

Hamarosan elérkezik a nap, amikor 2014-es év szezonnyitó Essence bulijával új értelemet adunk a csütörtöki éjszakának.

Mostantól a Budapest Calling csapatával együtt prezentáljuk nektek a legfrissebb külföldi előadókat, hogy kispénteken adózzunk a minőségi elektronikus zene oltárán. A hazai közönség talán csak fesztiválokon csíphette el az előadókat, akik Magyarországon kizárólag a Trafiq falai között mutatkoznak be exkluzív klubfellépéseikkel.

Első sztárfellépőnk az olasz származású dj/producer Francesco Rossi, akinek neve ismerősen csenghet az elektronikus zene kedvelői számára, hiszen már több éve aktívan tevékenyen részt vesz az igényes deep house szcéna építésében.

Rendszeres fellépője az Amnesia Ibiza clubnak, és a világ első számú elektronikus zenei fesztiváljának számító, Miamiban megrendezett Ultra Music Festival-nak is.
A "Paper Aeroplane" című slágere a nemzetközi toplistán élén landolt, és a 2013-as DJ AWARDS-on az év legjobbja díjat is besöpörte. Nem csoda, hiszen Pete Tong, Eric Morillo, Laurent Garnier, Quentin Harris vagy David Penn egyik legtöbbet játszott felvétele volt.

Magyarországon először, kizárólag a Trafiq falai között élhetitek át ezt a nem minden napi utazást, írjátok be a naptárakba január 30.-at, remegjenek az ablakok és a kockakövek, és táncoljuk át az éjszakát!

warm up: Petey Dixon 
after set: Kovary

//
SZEZONNYITÓ BELÉPŐK:

URAKNAK: 2000 HUF (1000HUF lefogyasztható)
HÖLGYEKNEK: 1000 HUF (teljes egészében lefogyasztható)


Asztalfoglalás: +36304640646, gyula.lovasz@trafiq.hu, trafiq@trafiq.hu

www.facebook.com/​events/​675931629113195/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2014-09-25] BUDAPEST CALLING // PRETTY PINK
    @ Trafiq

    Robog tovább megállás nélkül a Budapest Calling őszi szezonja, és a második megállón egy rendkívül bájos és vagány női DJ fog csatlakozni hozzánk egy igazi kis dallamos, bootleges deep buli erejéig, aki nem más, mint Pretty Pink!
  • [2014-09-19] TRAFIQ // FIRST WEEKEND
    @ Trafiq

    //A The New Season Opening Weekenddel sikerült méltóképpen elindítani a szezont, úgyhogy itt az ideje komolyan belevágni! Az előttünk álló hétvégén elkezdődik az alapozás, bemutatkoznak a Trafiq rezidensei, akik az elkövetkezendő hónapokban a The New Season 14/15 zenei arculatáért felelnek majd.
  • [2014-09-12] BUDAPEST CALLING pres. ADANA TWINS
    @ Trafiq

    Az őszi/téli szezonnyitó bulin a Budapest Calling egy kicsit erősebb, keményebb house dallamokkal indul neki az ősznek. Szeptember 12 péntek pirosbetűs nap a zenerajongók naptárjában!
  • [2014-05-29] TRAFIQ x Budapest Essentials: FLIC FLAC
    @ Trafiq

    Budapest Essentials & Budapest Calling & Trafiq present: FlicFlac (Dusted Decks - DE)
  • [2014-05-22] BUDAPEST CALLING // PEER KUSIV
    @ Trafiq

    BUDAPEST CALLING // PEER KUSIV 05.22. // TRAFIQ
  • [2014-05-08] BUDAPEST CALLING // MONKEY SAFARI
    @ Trafiq

    Szafarizzunk a deephouse dzsungelében a MONKEY SAFARI idegenvezetésével! Ez egy olyan utazás lesz, amire nem kell hoznod se túrabakancsot, se szúnyogriasztót, se több napi ruhát és elemózsiát, ide csak TE kellesz, a két füled, hogy érzékeld a zenét és a két lábad, hogy reggelig táncolj! GYERE, ÉS ADD ÁT MAGAD A DEEPHOUSE ÜTEMEKNEK!
  • [2014-04-25] Budapest Calling birthday party // LEXER
     

    DREAM & LOVE… az este mottója. Egy álomként indult kerek egy évvel ezelőtt, a zene és városunk iránti szeretetből, amit a deephouse rajongók megismertek, megszerettek, és amit úgy hívnak, hogy Budapest Calling!
  • [2014-04-10] BUDAPEST CALLING // STEFAN BINIAK
     

    Április 10-én csütörtök éjszaka ismét megőrül a város a Hercegprímás utca 18-as szám alatt, aki nem hiszi, járjon utána!!
  • [2014-03-20] Budapest Calling & Trafiq pres. Robin Schulz
    @ Trafiq

    A Trafiq és a Budapest Calling csapata folytatja a siker sorozatot amivel megfogták az éjszakai élet elektronikus végét, és új ízt csempésztek a Hercegprímás 18. falai közé, új alternatívát adva a csütörtök estéknek.
  • [2014-03-15] PIROSFEHÉRZÖLD
     

    A forradalom és szabadságharc bátor katonáira, és a modern parlamentális Magyarország születésére emlékezve megadjuk a tiszteletet az estének, a Muzzaik LIVE két országszerte őrjöngő népszerűségnek örvendő DJ-je, és saját Mr. Vasovski-nk pörgeti a korongokat. Belépés kokárdában, nemzeti öntudattal csordultig telve, és természetesen szomjasan!
  • [2014-02-27] Budapest Calling + Trafiq // KLANGKARUSSEL
    @ Trafiq

    A Sonnentanz első verzióját több mint húsz millióan, míg a szám hivatalos klipjét mostanáig tizenkét milliónál is többen látták a YouTube-on, de a sikertrack után kiadott munkáik is hasonló nézettségi mutatókkal rendelkeznek, rajongóik száma a Facebookon megközelíti a kétszázezret. Ha kíváncsiak vagytok a fiatalok, hogyan kapják szét a budapesti éjszakát, akkor látogassatok el a Trafiqba február 27-én!
  • [2014-02-20] Propaganda x PannaLiz: MASQUARADE Ball
     

    Február 20-án gyertek és legyetek Ti is részesei az Eyes Wide Shut-nak, azaz az exkluzív maszkpartinak, manhattani felütéssel a Propaganda és a PannaLiz szervezésében a Trafiqban!
  • [2014-02-13] Budapest Calling @ Trafiq pres. Deep in the city
    @ Trafiq

    Február 14. a szerelmespárok napja, és most már hivatalosan is kijelenthetjük, hogy február 13. a zene szerelmeseié…
  • [2014-01-24] Red Carpet Party
     

    RED CARPET PARTY A TRAFIQBAN -NEGYEDIK FELVONÁS
  • [2013-12-14] KARANYI: CELEBRATE LIFE Release Party
     

    Az új Karanyi dal, a CELEBRATE LIFE hivatalos bemutató bulija 2 órás exkluzív dj szettel, az eredeti énekes, Big John Whitfield (USA) élő közreműködésével!
  • [2013-11-28] TRAFIQ // ESSENCE // WANKELMUT
    @ Trafiq

    A Trafiq Essence sorozattal megfogjuk az éjszakai élet elektronikus végét, és új ízt csempészünk a Hercegprímás 18. falai közé, egy új alternatívát adva a csütörtököknek.
  • [2013-11-07] TRAFIQ // ESSENCE
     

    Egy fantasztikusan új kaland veszi kezdetét a Trafiq falai között csütörtökönként! Hétről hétre összegyűjtjük nektek az elektronikus zene legkülönbözőbb területeihez kapcsolható programcsemegéket, és vegyítjük a Trafiq életérzést a nu disco, vagy akár deep máshoz nem fogható zenei élményeivel.

Helyszín

  • Trafiq

    Hercegprímás u. 18. Budapest, Hungary 1051

Ajánlott videók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó