Pulzar

Partyajánló

TRAFIQ // FIRST WEEKEND @ Trafiq

Fellépők
Dátum 2014. szeptember 19. – 2014. szeptember 19.
Helyszín Trafiq
Stílus House
TRAFIQ // FIRST WEEKEND//A The New Season Opening Weekenddel sikerült méltóképpen elindítani a szezont, úgyhogy itt az ideje komolyan belevágni! Az előttünk álló hétvégén elkezdődik az alapozás, bemutatkoznak a Trafiq rezidensei, akik az elkövetkezendő hónapokban a The New Season 14/15 zenei arculatáért felelnek majd.Trafiq

TRAFIQ // FIRST WEEKEND @ Trafiq

//A The New Season Opening Weekenddel sikerült méltóképpen elindítani a szezont, úgyhogy itt az ideje komolyan belevágni! Az előttünk álló hétvégén elkezdődik az alapozás, bemutatkoznak a Trafiq rezidensei, akik az elkövetkezendő hónapokban a The New Season 14/15 zenei arculatáért felelnek majd.

Bizonyára egyiküket sem kell külön bemutatnunk, hiszen nem egy éjszakát váltott a hajnal a Hercegprímás utca 18-ban az ő vezényletük alatt. Ők azok, akiknek már a lemeztáskájában lapul az a dal, amire hónapok múlva az első ütemből ráismerünk és eufórikus állapotban robbanunk a tánctér közepére. Ők azok, akik a legtökéletesebb érzékkel tudják felhúzni a bmp számmal együtt a pulzusszámunkat is, és akik miatt leginkább hálásak leszünk majd az új pultért a tánctér mellett… és persze ők azok, akik miatt az új szezonban is sokszor elhangzanak majd azok a bizonyos mondatok: “csak még egy szám..”, “csak még ezt..”,” csak várjuk meg a következőt..”. Ismerős?!

Ez a hétvége róluk szól, és persze rólatok, hiszen közönség nélkül mit sem ér az egész.

A Trafiq The New Season 14/15 rezidensei bemutatkozási sorrendben:

// 09.19. // péntek

IMMI V

DJ POLY

Belépő:

Hölgyeknek 1000Ft (1000Ft lefogyasztható)

Uraknak 2000Ft (1000Ft lefogyasztható)

www.facebook.com/​events/​321034051410728/​

Helyszín

  • Trafiq

    Hercegprímás u. 18. Budapest, Hungary 1051

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó