Pulzar

Partyajánló

BUDAPEST CALLING // STEFAN BINIAK

Fellépők
Dátum 2014. április 10.
Stílus Deep-House, Electro, House
BUDAPEST CALLING // STEFAN BINIAKÁprilis 10-én csütörtök éjszaka ismét megőrül a város a Hercegprímás utca 18-as szám alatt, aki nem hiszi, járjon utána!!

BUDAPEST CALLING // STEFAN BINIAK

Április 10-én csütörtök éjszaka ismét megőrül a város a Hercegprímás utca 18-as szám alatt, aki nem hiszi, járjon utána!!

STEFAN BINIAK egy igazi jövendőmondó, mivel a „Read all about it” bootlegjével sikerült előre megjósolnia a magyarországi első fellépésnek hangulatát:

„I wanna sing, I wanna shout
I wanna scream to
the words dry out…”

Stefan bejárta Európa nagyobb klubjait és fesztiváljait Antwerptől Moszkváig, azonban kis hazánkat eddig elkerülte, de végre válaszolt Budapest hívására! Zenéje nem ismer határokat, de a Budapest Calling csapata az egy éves szülinapi bulisorozat második állomására megpróbálja beszorítani a Trafiq falai közé! Stefan nyitott személyiségéből fakadóan nem zárkózik el a zenei kísérletezéstől, a house határait feszegeti funky-s, techhouse-os dallamokkal és hosszan elnyújtott, lágyabb vokális betétekkel. Szélesebb réteget is képes megszólítani, olyannyira, hogy Tiesto is nagy fan lett, és meghívta Amsterdamba a „world’s best DJs” elnevezésű bulijába zenélni...de inkább hozzánk jön!

www.facebook.com/​events/​571748079588014/​

Helyszín

  • Trafiq

    Hercegprímás u. 18. Budapest, Hungary 1051

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2014-09-25] BUDAPEST CALLING // PRETTY PINK
    @ Trafiq

    Robog tovább megállás nélkül a Budapest Calling őszi szezonja, és a második megállón egy rendkívül bájos és vagány női DJ fog csatlakozni hozzánk egy igazi kis dallamos, bootleges deep buli erejéig, aki nem más, mint Pretty Pink!
  • [2014-09-19] TRAFIQ // FIRST WEEKEND
    @ Trafiq

    //A The New Season Opening Weekenddel sikerült méltóképpen elindítani a szezont, úgyhogy itt az ideje komolyan belevágni! Az előttünk álló hétvégén elkezdődik az alapozás, bemutatkoznak a Trafiq rezidensei, akik az elkövetkezendő hónapokban a The New Season 14/15 zenei arculatáért felelnek majd.
  • [2014-09-12] BUDAPEST CALLING pres. ADANA TWINS
    @ Trafiq

    Az őszi/téli szezonnyitó bulin a Budapest Calling egy kicsit erősebb, keményebb house dallamokkal indul neki az ősznek. Szeptember 12 péntek pirosbetűs nap a zenerajongók naptárjában!
  • [2014-05-29] TRAFIQ x Budapest Essentials: FLIC FLAC
    @ Trafiq

    Budapest Essentials & Budapest Calling & Trafiq present: FlicFlac (Dusted Decks - DE)
  • [2014-05-22] BUDAPEST CALLING // PEER KUSIV
    @ Trafiq

    BUDAPEST CALLING // PEER KUSIV 05.22. // TRAFIQ
  • [2014-05-08] BUDAPEST CALLING // MONKEY SAFARI
    @ Trafiq

    Szafarizzunk a deephouse dzsungelében a MONKEY SAFARI idegenvezetésével! Ez egy olyan utazás lesz, amire nem kell hoznod se túrabakancsot, se szúnyogriasztót, se több napi ruhát és elemózsiát, ide csak TE kellesz, a két füled, hogy érzékeld a zenét és a két lábad, hogy reggelig táncolj! GYERE, ÉS ADD ÁT MAGAD A DEEPHOUSE ÜTEMEKNEK!
  • [2014-04-25] Budapest Calling birthday party // LEXER
     

    DREAM & LOVE… az este mottója. Egy álomként indult kerek egy évvel ezelőtt, a zene és városunk iránti szeretetből, amit a deephouse rajongók megismertek, megszerettek, és amit úgy hívnak, hogy Budapest Calling!
  • [2014-03-20] Budapest Calling & Trafiq pres. Robin Schulz
    @ Trafiq

    A Trafiq és a Budapest Calling csapata folytatja a siker sorozatot amivel megfogták az éjszakai élet elektronikus végét, és új ízt csempésztek a Hercegprímás 18. falai közé, új alternatívát adva a csütörtök estéknek.
  • [2014-03-15] PIROSFEHÉRZÖLD
     

    A forradalom és szabadságharc bátor katonáira, és a modern parlamentális Magyarország születésére emlékezve megadjuk a tiszteletet az estének, a Muzzaik LIVE két országszerte őrjöngő népszerűségnek örvendő DJ-je, és saját Mr. Vasovski-nk pörgeti a korongokat. Belépés kokárdában, nemzeti öntudattal csordultig telve, és természetesen szomjasan!
  • [2014-02-27] Budapest Calling + Trafiq // KLANGKARUSSEL
    @ Trafiq

    A Sonnentanz első verzióját több mint húsz millióan, míg a szám hivatalos klipjét mostanáig tizenkét milliónál is többen látták a YouTube-on, de a sikertrack után kiadott munkáik is hasonló nézettségi mutatókkal rendelkeznek, rajongóik száma a Facebookon megközelíti a kétszázezret. Ha kíváncsiak vagytok a fiatalok, hogyan kapják szét a budapesti éjszakát, akkor látogassatok el a Trafiqba február 27-én!
  • [2014-02-20] Propaganda x PannaLiz: MASQUARADE Ball
     

    Február 20-án gyertek és legyetek Ti is részesei az Eyes Wide Shut-nak, azaz az exkluzív maszkpartinak, manhattani felütéssel a Propaganda és a PannaLiz szervezésében a Trafiqban!
  • [2014-02-13] Budapest Calling @ Trafiq pres. Deep in the city
    @ Trafiq

    Február 14. a szerelmespárok napja, és most már hivatalosan is kijelenthetjük, hogy február 13. a zene szerelmeseié…
  • [2014-01-30] Budapest Calling // Francesco Rossi
    @ Trafiq

    Hamarosan elérkezik a nap, amikor 2014-es év szezonnyitó Essence bulijával új értelemet adunk a csütörtöki éjszakának.
  • [2014-01-24] Red Carpet Party
     

    RED CARPET PARTY A TRAFIQBAN -NEGYEDIK FELVONÁS
  • [2013-12-14] KARANYI: CELEBRATE LIFE Release Party
     

    Az új Karanyi dal, a CELEBRATE LIFE hivatalos bemutató bulija 2 órás exkluzív dj szettel, az eredeti énekes, Big John Whitfield (USA) élő közreműködésével!
  • [2013-11-28] TRAFIQ // ESSENCE // WANKELMUT
    @ Trafiq

    A Trafiq Essence sorozattal megfogjuk az éjszakai élet elektronikus végét, és új ízt csempészünk a Hercegprímás 18. falai közé, egy új alternatívát adva a csütörtököknek.
  • [2013-11-07] TRAFIQ // ESSENCE
     

    Egy fantasztikusan új kaland veszi kezdetét a Trafiq falai között csütörtökönként! Hétről hétre összegyűjtjük nektek az elektronikus zene legkülönbözőbb területeihez kapcsolható programcsemegéket, és vegyítjük a Trafiq életérzést a nu disco, vagy akár deep máshoz nem fogható zenei élményeivel.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó