Pulzar

Partyajánló

BUDAPEST CALLING // MONKEY SAFARI @ Trafiq

Fellépők
Dátum 2014. május 8.
Helyszín Trafiq
Stílus Deep-House, House
BUDAPEST CALLING // MONKEY SAFARISzafarizzunk a deephouse dzsungelében a MONKEY SAFARI idegenvezetésével! Ez egy olyan utazás lesz, amire nem kell hoznod se túrabakancsot, se szúnyogriasztót, se több napi ruhát és elemózsiát, ide csak TE kellesz, a két füled, hogy érzékeld a zenét és a két lábad, hogy reggelig táncolj! GYERE, ÉS ADD ÁT MAGAD A DEEPHOUSE ÜTEMEKNEK!Trafiq

BUDAPEST CALLING // MONKEY SAFARI @ Trafiq

Szafarizzunk a deephouse dzsungelében a MONKEY SAFARI idegenvezetésével! Ez egy olyan utazás lesz, amire nem kell hoznod se túrabakancsot, se szúnyogriasztót, se több napi ruhát és elemózsiát, ide csak TE kellesz, a két füled, hogy érzékeld a zenét és a két lábad, hogy reggelig táncolj! GYERE, ÉS ADD ÁT MAGAD A DEEPHOUSE ÜTEMEKNEK!

Sven és Lars testvérek, így nem véletlen, hogy nagyon jól ismerik és kiegészítik egymást, és abszolút közös az érdeklődésük, azaz imádják az éjszakai életet – a Charles Bronson nevű legendás club tulajdonosai – és rendszeres zenei beszállítói a What!What! Records, Mambo, Monaberry és a saját Hommage kiadójuknak. Felsorolni is nehéz lenne, hogy mennyi zenét és remixet adtak ki a srácok, amik vidámak, bolondosak, és szórakoztatók, mint ők maguk! Véleményük szerint „ az elektronikus szikrával átjárt trópusi ihletésű zenéjük tökéletesen ideális egy alkoholmámoros éjszakához, amikor a tánctéren megborulva a piád felét kilöttyinted a padlóra!” Ez a filozófia és hozzáállás mindent leír, ehhez jelen kell lenni, és át kell élni.

A „majomkodást” tovább gondolva ezen az estén a hazai DJ/producer Monkeyneck is zenélni fog, aki az első alkalommal lép fel Budapest Calling bulin!

A deephouse dzsungelébe MOON vezet majd be minket, amikor leszáll az éj és az éjszakai ragadozók életre kelnek….KÉSZÜLJETEK!

A szafari túra díja: 2500 Ft, éjfél után csatlakozóknak 3000 Ft.

//line up

Monkey Safari

Moon

Monkeyneck

www.facebook.com/​events/​296291803860613/​

Helyszín

  • Trafiq

    Hercegprímás u. 18. Budapest, Hungary 1051

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó