Pulzar

ART DEPARTMENT (live+dj - CAN ) "3 years of Stayfly" flyer

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft

Partyajánló

ART DEPARTMENT (live+dj - CAN ) "3 years of Stayfly" @ Cinema Hall, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. október 19.
Helyszín Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44
Stílus Techno, Tech-house, Minimal, House
ART DEPARTMENT (live+dj - CAN ) "3 years of Stayfly"ART DEPARTMENT (4hrs live+dj)Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44

ART DEPARTMENT (live+dj - CAN ) "3 years of Stayfly" @ Cinema Hall, Budapest

ART DEPARTMENT (4hrs live+dj)

Main stage:

ART DEPARTMENT (4hrs live+dj)

(Crosstown Rebels,No19 - Toronto,CAN)

Jumpski & Detective Kelly / Blatti

Hall:

Stereostrip / Gabbah / Delay

Special Guest: GRGFR (Sky Bar)

Belépő/Ticket: 3000.- HUF (Helyszínen/At door)

Online Tickets:

http://www.residentadvisor.net/event.aspx?404228

AT ELSŐ 100 VENDÉGNEK AJÁNDÉK CD :

"3 years of Stayfly compilation"

mixed by Jumpski & Detective kelly

----------------------------------------------------

3 év, 2 kanadai, 1 ünnepi este…így lehetne összefoglalni a Stayfly 3. születésnapi összejövetelét. Ezen az estén szeretnénk azonban egy jelentőset csavarni, és nem magunkat vagy az eddigi nagy bulikat, hanem Titeket és a 3 éves támogatásokat ünnepelni. Igen, közhely, hogy ez a 3 év Nélkületek nem jöhetett volna létre, de tény, ami tény, ez így van. Nem tudunk és nem is akarunk ezen változtatni. Miattatok voltak olyan fantasztikusak az elmúlt évek rendezvényei. Ha Ti nem táncoltok magasba tett kézzel Matt Tolfrey-nak a hajón, vagy nem tapsoljátok háromszor vissza a Tale of Ust a Cha Cha Cha Cabrio-ban, vagy nem várjátok topogva Dyed Soundorom szettját a Merlinben, nem is beszélve az eddigi 3 Sun Goes Down fesztiválon tanusított őrületről, talán sosem jutunk el addig, hogy ezt a 3. születésnapot megrendezhessük.

Amikor elkezdtük szervezni ezt az estét, szerettünk volna valaki olyat meginvitálni a Cinema Hall DJ pultja mögé, aki "felszakít" régi sebeket. Aki az igazi Stayfly-os stílust képviseli, és akit mi is, Ti is szívesen fogadtok és/vagy fogadtatok már. Így esett a választásunk a kanadai duóra, az Art Departmentre. Annak idején a Without you sikerén felemelkedett csapat tette fel az i-re a pontot a második Sun Goes Down fesztiválon és a srácok azóta sem tétlenek. Volt szerencsék megtapasztalni ezt az idei Sonaron is, ahol a Social Experiment nevű party fénypontját adták a fiúk a katlan hőmérsékletűre forrósodott Wolf Cub falai között. Nem kizárt, hogy a pár napos barcelonai sorozat legnagyobb viszhangot produkáló eseménye volt Kenny és Jonny szettje.

Az Art Departmentet szerintünk egy Stayfly rajongónak se kell bemutatni, sőt! Azonban mégis gondoljunk azokra, akik az eddigi 3 év hírei miatt, épp most döntötték el, hogy megtisztelnek minket a jelenlétükkel - mondanunk sem kell, hogy remekül döntenek :). A srácok, Kenny Glasgow és Jonny White, a kanadai techno szférában nevelkedtek, és kezdtek el érdeklődni az elektronika iránt. Kevesen tudják róluk, hogy nem csak együtt, de külön-külön is voltak igen sikeres megjelenéseik, bár kétségtelen, hogy a csúcsot együtt hódtották meg. Mint oly sok sikeres Dj-nek és producernek manapság, nekik is Damian Lazarus kezdte egyengetni pályájukat, amikor 2009-ben egy remix elkészítésével bizta meg a duót. A teljes ovációt azonban a fent már említett Without you korong adta meg nekik, amivel meghódították a világ legtöbb elektronikus zenei top listáját, többek között a RA éves értékelését is. A produckió különlegességét Kenny élő vokál kísérete fűszerezi, ami biztosan bárkinek megmarad az emlékezetében, aki életében egyszer hallja, látja.

Tehát, aki tudja mire számít, annak csak annyit, hogy október 19-én, a Cinema Hall-ban találkozunk. Aki pedig most tervezi a premiert, annak meg annyit, hogy hessegessen el minden kérdőjelet, ragadja meg a kezét egy barátjának és irány a Stayfly 3. születésnapi bulija, az Art Departmenttel!

Egy szó,mint száz: találkozunk a torta körül!

Stayfly csapat


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó