Pulzar

Sound of cream pres. John o'callaghan (IRL) flyer

Partyajánló

Sound of cream pres. John o'callaghan (IRL) @ Cinema Hall, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. április 28.
Helyszín Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44
Stílus Progressive House, Trance
Sound of cream pres. John o'callaghan (IRL)Írország több okból is: a Guinness sör, Oscar Wilde és a U2 mellett most már John O’ Callaghan miatt is. Energikus trance mixei nagyfokú precizitással párosulnak. Elindítva az első „Essential mix” Rádió Showt 2008 nyarán a 29 éves fiatalember volt az egyik a négy DJ-ből, akik rendelkeztek saját adással. Rögtön ezután debütált a DJ Magazin TOP 100-as listáján, amit a 60. helyen zárt.Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44

Sound of cream pres. John o'callaghan (IRL) @ Cinema Hall, Budapest

Írország több okból is: a Guinness sör, Oscar Wilde és a U2 mellett most már John O’ Callaghan miatt is. Energikus trance mixei nagyfokú precizitással párosulnak. Elindítva az első „Essential mix” Rádió Showt 2008 nyarán a 29 éves fiatalember volt az egyik a négy DJ-ből, akik rendelkeztek saját adással. Rögtön ezután debütált a DJ Magazin TOP 100-as listáján, amit a 60. helyen zárt.

 John O’ Callaghan BIOGRÁFIA:

33. hely a 2010 DJ MAG TOP100-as listán
16. hely a TRANCEADDICT DJ listáján

 A 2009-es chartban neki sikerült egyedül 36 helyet előre ugrania a világranglistán (Világ TOP 25-ben 24. helyen), amit a DJ és produceri múltja kövezett ki számára. 2010-ben sikerült pozícióját megtartania, sőt tovább javítania. Megkapta a legjobb DJ díjat az Ír Elektronikus Tánczene gálán, majd sikerült meghódítania Ibizát, és ő az első Ír lemezlovas a Trance Energyn.

Munkássága: 9 évvel az első zenei szárny próbálgatása után O’ Callaghan beújított több, mint 50 produkcióval, amit megjelentetett a legismertebb kiadóknál. Korai klub slágerei, mint a „The Chamber” az ‘Exactly’ & ‘Space & Time’ a DJ szettek alapkellékei lettek. A „Big Sky” c. track bekerült az első Trance Tune 2007-be Armin ASOT Showjába. Innestől fogva a „Big Sky” saját útjára indult, és a klasszikus trance zene alakövévé lőtte ki magát. A „Find Yourself” a Never Fade Away albumáról igazi világsikert futott be azzal, hogy a Dj-k is nagy előszeretettel használták szettjeikben, a szám klipje a youtube-on átlépte a monumentális 2 milliós nézettséget.

Következett az album. Az Unfold 14 számból áll, amik ismét a táncparkettek alapkövei lettek az Uplifting Vokáltól az ütős melódiákig. Az első szám bekerült a TOP10-es trance legendák listájába is. 2009-ben elkészítette második albumát, a Subculture-t. Benne foglaltatik a „Find yourself”, a Never Fade Away”, az „Out of Nowhere”, valamint a Giuseppe Ottaviani közös szerzemény az „Our dimension” kiszélesítve John nagyszerű zenei munkásságát. Meghódítva minden szívet, és lelket bejutott a legmagasabb szintű világranglistába, és a világ rádióinak zenei listáin is tarolt.
Eljutott a világ legnagyobb klubjaiba, és fesztiváljaira: Planet Love, Lush, Trance Energy, Sunrise Festival, Love Evolution San Francisco-ban, WMC Miami-ban, a Rain in Las Vegas-ban, és a Creamfields. Szó szerint alapkelléke lett az ibizai Amnesia Cream rendezvényeknek és az Eden Judgement Sundays estjeinek. Rezidens lett a legnagyobb tiszteletet övező godskitcheni 2010-es Global Gathering World Tour-on. Folytatva ezt egy másik sikeres évaddal Ibizán megkapta a neves „Future Cream Star” címet.

A DI.FM-en jelentkezik a Subculture című, havonta frissülő rádióműsorával, minden hónap második hétfőjén - a magyar időzóna szerint - 18h órakor. A Subculture kiadóját pedig 2010 februárjában alapította meg együttműködésben a piaci óriással, az Armadával. 
 
John bizonyította zenei tehetségét több rendkívül jól sikerült remixében is. 2005-ben debütált újra feldolgozott Agnelli & Nelson’s ‘Shiver’-jével. Az újrafeldolgozást folytatva John Askew „ How can I put this”, valamint Ronsky Speed „ The Space we are”-ját, és a Filo & Peri'-ék 'Anthem'-jét dolgozta fel. Ezen a vonalon Armin „ If I should go” remixe követte, ami már csak egy karnyújtásnyira választotta el őt attól ,hogy megkérje Armin őt, hogy második számát az Imagine albumáról is hasonlóképp remixelje meg. Ugyanez történt a „Full Focus” számával is a Mirage albumról. 2010-ben megremixelte John O’ Bir ft Fischer „Found a Way”-t a Joint Operations név alatt, ami első helyre került a Beatport listán. Nem véletlenül méltatják a legnagyobb remixelőnek az elektronikus zenében manapság.
 
Paul Van Dyk kihangsúlyozta „Ő a legkiválóbb producer a világon”. Nincs okunk kételkedni benne!
 

www.johnocallaghan.net
www.facebook.com/​johnocallaghanofficial

JOHN O'CALLAGHAN zenék/videók:
http:/​/​youtu.be/​QtqAsQwr8QE

Helyszín: Cinema Hall - Budapest, III.kerület, Bécsi út 38-44.
Info: +36.20.255.5658
Belépő: 2500 Ft.
Nyitás: 22:00

Jelöld, és add tovább Te is az eseményt:
https:/​/​www.facebook.com/​events/​171911669584443/​

--------------------------------------------------------------

Tömegközlekedés:
109-es busz: Kálvin tér > Astoria > Deák Ferenc tér > Nyugati pu. > Kolosy tér
160-as busz: Batthyány tér > Kolosy tér
165-ös busz: Remetehegyi út > Kolosy tér
17-es villamos: Margit híd, budai hídfő > Kolosy tér vagy Bécsi út (Vörösvári út) > Kolosy tér
260-as busz: Batthyány tér > Kolosy tér
29-es busz: Szentlélek tér > Kolosy tér
86-os busz: Óbuda, Bogdáni út > Kolosy tér
Valamint 923-as és 960-as éjszakai buszokkal
Több info: bkv.hu

Gépjárművel:
Széll Kálmán tér > Margit krt. > Tölgyfa utca > Árpád fejedelem útja > Bécsi út
Flórián tér > Pacsirtamező utca > Lajos utca > Bécsi út

Érkezz 6*6 Taxival!
A Cinema Hall vendégeit a '666' kóddal kedvezményes áron szállítja a helyszínre a 6*6 Taxi, és hazafelé menet is ők várnak a kijáratnál.

--------------------------------------------------------------

www.soundofcream.com
www.cinemahall.hu
www.tebron.com

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó