Pulzar

Mixternational Fridays - Sam Divine flyer

Partyajánló

Mixternational Fridays - Sam Divine @ Mix Club, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Sam Divine
Dátum 2012. február 17.
Helyszín Mix Club, Budapest, 1065 Teréz körút 55-57 (Eiffel tér)
Stílus House
Mixternational Fridays - Sam DivineHouse luxuskivitelben: a MIX Club Bar Restaurant vendége február 17-én a műfaj elbűvölő nemzetközi sztár DJ-je, Sam Divine!Mix Club, Budapest, 1065 Teréz körút 55-57 (Eiffel tér)

Mixternational Fridays - Sam Divine @ Mix Club, Budapest

House luxuskivitelben: a MIX Club Bar Restaurant vendége február 17-én a műfaj elbűvölő nemzetközi sztár DJ-je, Sam Divine!

Miss Divine vendégszereplése valódi kuriózum a budapesti éjszaka legexkluzívabb klubjában. A legendás Defected kiadó első hivatalos női DJ-je nemcsak szemkápráztató szépségével ragadja magával a közönséget, hanem velőig ható house zenéjével is. Sam alig néhány röpke év alatt futott be elképesztő karriert a nemzetközi szcénában. Érzéki szettjeinek híre futótűzként járta be a világot: kifinomult, mégis rendkívül impulzív hangzásvilága mindenkit elvarázsol egy szempillantás alatt. A bristoli születésű hölgyemény a környék klubjainak meghódításával kezdte fényes pályafutását. Most Londonban él és dolgozik, de az utóbbi időben szinte az egész világot körbejárta. Tavaly nyáron rezidens volt Ibiza legtrendibb klubjában, az Ushuaia nevű helyen, de havi rezidenciája van Nápolyban, Lengyelországban is. Ibizán rendszeresen még olyan világhírű helyszíneken, mint a Pacha, az Amnesia, a Mambo, a Savannah vagy a Hush. 

Saját jótékonysági klubestje, a La Vita 3 évvel ezelőtt indult. Ez a vállalkozás fejezi ki leghitelesebben Sam életszemléletét, érzelem- és hangzásvilágát: jó emberek, jó zene, szeretetteljes atmoszféra – mindez a mellrák elleni küzdelem jegyében. A La Vita eddig összesen több mint 25 ezer angol fontot gyűjtött a nemes cél érdekében. 

Sam a stúdióban is ragyogó tehetségről adott tanúbizonyságot: első felvétele a Strictly Rhythmnél jelent meg (Barbara Tucker Beautiful People-jének remixe). Elementáris egyéniségével a legnagyobb house kiadókat is azonnal levette a lábáról: 2008-ban így lett az az első női előadó a Defected Artist Managementnél, s azóta is töretlen sikerrel szerepel a label szombat estéin az ibizai Pachában, illetve a Defected Radio show-ban az Ibiza Global Radio-ban.

Most pedig Miami, Berlin, Barcelona és Amsterdam után február 17-én a budapesti MIX közönsége is a saját bőrén érezheti Sam Divine house zenéjének forró lüktetését. 

Csatlakozzatok az eseményhez a facebookon is!

https://www.facebook.com/events/353040961386208/

web:

https:/​/​www.facebook.com/​mix.hungary

http:/​/​www.mix3.hu/​


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2013-01-26] Richard Dinsdale a MIX-ben
    @ Mix Club, Budapest

    Január 26-án zöld utat enged a MIX az igényes brit mainstream house-nak Richard Dinsdale jóvoltából. A vezető európai klubok egyik legnagyobb kedvence, aki egyben a Tanzanite Records alapítója is, először jön Magyarországra. Fellépését a trendi fővárosi klub két rezidense, Rony Breaker és Nigel Stately vezeti fel-, illetve le a szokásos kifogástalan minőségű DJ-szettel.
  • [2012-12-21] A Szattyán leszáll!!!
    @ Mix Club, Budapest

    Köztudott, hogy december 21-ével kapcsolatosan sok hír kering és megannyi ember kétes kérdések között keresgéli a válaszát. Egy biztos, folyamatban van egy tudati és egy energetikai átállás is. Most sem tudjuk és eddig sem tudhattuk mit hoz a holnap..!?! Ha az ősi bölcsek szerint december 21-én valami véget ér, akkor az számunkra egy új kezdet lesz.
  • [2012-11-23] Private ThoughTS vol.002 - HENRY SAIZ
    @ Mix Club, Budapest

    !!! HENRY SAIZ !!!
  • [2012-11-02] GARAGE CLASSIC
    @ Mix Club, Budapest

    Az ezredforduló legendás belvárosi éjszakáinak meghatározó kult klubja ezen a péntek éjjelen újjáéled, méghozzá az eredeti lemezlovasokkal. Igen lemezlovasokkal, hiszen ők egytől egyig bakelitlemezeket pörgettek, ami ma már – sajnos - kuriózumnak számít.
  • [2012-10-26] MONITOR - EXCLUSIVE - CHRISS RONSON's 35th Birthday Bash - 2012.10.26.
    @ Mix Club, Budapest

    MONITOR RADIO SHOW ?? Ugye rémlik ?
  • [2012-08-08] Black & White Night
    @ Mix Club, Budapest

    Buli és olimpia augusztus második hetében is a MIX Teraszon! A MIX Teraszon augusztus második hetében is szinte minden éjjel hajnalig tartó parti és minden nap folyamatos olimpiai láz lesz a jellemző. Különös élménynek ígérkezik az új, színek jegyében zajló szerdai sorozat legújabb, immár harmadik felvonása, a BLACK & WHITE NIGHT! A belépés ingyenes, a dress code pedig most a fekete-fehér öltözék lesz.
  • [2012-07-07] This is... Vinyl
    @ Mix Club, Budapest

    A múltat jobb magunk mögött hagyni, de a szép pillanatokra mindig jó emlékezni. Így vannak ezzel a This is… Vinyl fellépői is, akik hosszú évek óta kedvesek a szívünknek, nekik pedig a bakelit lemezek. A régi hajós, nem hajós és egyéb nagy ravek emlékére előkerülnek egy est erejéig a legnagyobb klasszikusok, ráadásul kivétel nélkül, csak is kizárólag bakelit formájában. Július 7 –én, szombaton tehát Budai, Chriss, Kühl és a kedvencei(n)k, egész éjjel, bakelitről, a város közepén de mégis szabadon: a Mix Teraszon!
  • [2012-06-07] Anima Sound System
    @ Mix Club, Budapest

    Anima Sound System koncerttel nyit a MIX Terasz
  • [2012-03-16] Orgas-Mix
    @ Mix Club, Budapest

    Szembeötlően szokatlan felhozatallal sokkolja a közönséget – természetesen jó értelemben - a MIX Club Bar & Restaurant a legközelebbi péntek éjszakán: a lemezjátszók mögött Christian Cardwell, DJ Lia és Jovan mutatkozik be.
  • [2012-02-24] Sandy Rivera
    @ Mix Club, Budapest

    Hús-vér house ikon a láthatáron! Sandy Rivera a budapesti MIX Club Bar Restaurantban lép fel 2012. febrár 24-én, pénteken. Az exkluzív belvárosi helyszínen egy újabb különleges nemzetközi sztárral találkozhat a közönség: Sandy Riverának nemcsak a külseje extravagáns, de a zenei világa is: őt tartja az egész világ a house zene egyik legmagasabban kvalifikált DJ-producerének…
  • [2011-10-31] We Can Rise - Halloween
    @ Mix Club, Budapest

    A RiseFM kiválasztotta Budapest legszebb és legmodernebb klubját: a nyugatinál (Eiffel tér) található MIX-et, a DJ pultba egész estére beállítja a lemezlovasait: Robertot, Davist és Richardsont, s ezt a vadnak ígérkező estét egy igazi jelmezőrülettel fűszerezi meg!
  • [2010-09-18] MIX nyitóbuli
    @ Mix Club, Budapest

  • [2010-09-17] MIX nyitóbuli
    @ Mix Club, Budapest

  • [2013-01-12] Shena (UK) & Bencsik Tamara - Girly Show @ MIX Club Bar Restaurant / 2013-01-12
    @ Mix Club, Budapest

    Egy igazi dögös-csajos szombat este közeleg a MIX-ben! Január 12-én két csodás hangú hölgy érkezik Budapest egyik legtrendibb klubjába, hogy felmelegítse a szíveket-lelkeket a téli időszak kellős közepén: a brit sztárénekes, dalszerző, , valamint a 2008-as Megasztár által országos kedvenccé vált Bencsik Tamara.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó