Pulzar

Neston Meets A38 flyer

Belépő
Mindenkinek1 990 Ft
Elővételben 2012. február 1.-ig1 490 Ft

Partyajánló

Neston Meets A38 @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. február 2.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus House, Nu Disco, Progressive House
Neston Meets A38"A keresett személy ismeretetõjegyei: Csendes, visszahúzódó, mûvészlélek. A címlap neki nyûg. Szakmája: producer / DJ. Nemzetiség: finn. Diszkó: pipa. Deep house: pipa. Techno: pipa. Bármilyen elektronikus zene: pipa. Yoko Ono: pipa (kizárólag remix ügybõl kifolyólag). Széleskörû ismertségnek, tiszteletnek örvend a szakma világában. 20 éve a terepen van. Eddigi munkavégzésének helyei: Compost, Freerange, 2020 Vision, Plastic City.”A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Neston Meets A38 @ A38, Budapest

"A keresett személy ismeretetõjegyei: Csendes, visszahúzódó, mûvészlélek. A címlap neki nyûg. Szakmája: producer / DJ. Nemzetiség: finn. Diszkó: pipa. Deep house: pipa. Techno: pipa. Bármilyen elektronikus zene: pipa. Yoko Ono: pipa (kizárólag remix ügybõl kifolyólag). Széleskörû ismertségnek, tiszteletnek örvend a szakma világában. 20 éve a terepen van. Eddigi munkavégzésének helyei: Compost, Freerange, 2020 Vision, Plastic City.”

Ki gondolná, hogy a Roberto Rodriguez név az egyik legjobb finn dj-t takarja? Roberto ízig-vérig skandináv fenegyerek, akinek a neve apjától származik. Õ a spanyolországi Sevillaban született, édesanyjával Mallorcán találkozott a '70-es évek elején, majd Finnországba költöztek.
Roberto nem elõször jár Magyarországon, több alkalommal bizonyította már elképesztõ tehetségét és rátermettségét a lemezlovas-producer feladatára, hiszen rendkívül eredeti zenéi tele vannak ésszel, humorral és belülrõl fakadó energiával, amely által betekintést nyerhetünk Roberto különleges világába. Már egy track meghallgatása után is érezhetõ az a dinamizmust, amely kellemes mély vonalon nyugszik, de magával ragadó vokáljai is rögtön rabul ejtenek.

A közeljövõben néhány régóta csiszolt remixe jelenik meg, amelyeket ezen az estén is bemutat majd. Készített egy átdolgozást a '97-es klasszikus 'Marmion - Schoeneber'-re, ezen kívül egy másik '90-es évekbeli klasszikushoz, a 'Mark Ambrose & Alexander Purkart pres. Bellringers - Sunrising'-hoz is, valamint úton van a 2008-as 'Ride With Me' címû saját zenéibõl egy friss remix-csomag, amely egy egész sor királyi muzsikát tartogat a számunkra.

Roberto Rodriguez élõben hallgatható Budapesten február 2-án az A38-on.

Súlyos könnyedség egy interkulturális téli, csütörtök estére.

Közös szavaink: hal, vad, láp!

Neston Meets A38
2012. február 2.
Jegyár: 1.990.- Ft, Elõvételben: 1.490.- Ft


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • 36 óra zenei adatfolyam – új formátum a partikultúrában

    Together Ultimate 36h Live Stream + Official Website Launch A nemzetközi elektronikus zenei projektekben jeleskedő Burn Studios támogatásával október 13-14-én nem kis feladatra vállalkozik a Together csapata, egy 36 órás online partit szervez, mely párhuzamosan zajlik a főváros több hasonló témájú rendezvényével.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó