Pulzar

Laurent Garnier presents L.B.S. flyer

Belépő
Mindenkinek4 000 Ft
VIP7 000 Ft
Elővételben 2011. szeptember 22.-ig3 000 Ft

Partyajánló

Laurent Garnier presents L.B.S. @ Cinema Hall, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. szeptember 23.
Helyszín Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44
Stílus Tech-house, Minimal, House, Electronica,
Electro
Laurent Garnier presents L.B.S.A Tales of a Kleptomaniac (Egy kleptomániás meséi) turné után Laurent Garnier nemrégiben ismért útra kelt. Az új sztori neve: L.B.S.Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44

Laurent Garnier presents L.B.S. @ Cinema Hall, Budapest

A Tales of a Kleptomaniac (Egy kleptomániás meséi) turné után Laurent Garnier nemrégiben ismért útra kelt. Az új sztori neve: L.B.S.

 Az L.B.S. több, mint pusztán három betű.
„Laurent + Ben + Stephane” - Laurent Garnier, Benjamin Rippert, Scan X
” Live Booth Sessions” - Élőben, egyenesben játszott, hangszeres és improvizatív zene
” Loud Bass & Samples” - Hangos basszus és hangminták
Lehetne persze ,Látnoki, Bitang(jó), Sejjjjazanyádúristenitmiez?‘ is.

Magyarán szólva egy dögös kluborientált projektről regélek itt, melyben Laurent a gépek és a dj-pult guruja, Benjamin a bűvös billentyűs, Scan X pedig szintén a gépek mezejére lép. Laza hat méter hosszú színpad építésével már van is hely a fentiek kivitelezésére. Ami pedig a deszkákra kerül, az a hozzáértő füleknek kisebb fajta Kánaánt hoz el….

'Az Egy kleptomániás meséi szerzői album turnéjának zenészeivel kifejlesztettünk egy meglehetősen szokatlan előadási stílust: interaktivitás, improvizáció, szabad önkifejezés jellemezte e kalandot, holott korábban azt hittem, ezt a sajátosságot csak dj-szettjeim során érhetem el. A tizennyolc hónapig tartó turné alatt bejártuk a világ legnagyobb fesztiváljait, és közben arra vágytam, hogy visszatérjek a gyökereimhez: lemezjátszós klubokba akartam menni! De mégis, az elképzelés, hogy egyedül állok a dj-pultban, többé elképzelhtetetlennek tűnt. Szóval azt gondoltam, miért ne hozzak össze valamit a kettő kombinációjából? Miért ne játszhatnám mások felvételeit a saját szerzeményeimmel vegyítve élőben? Miért olvadhatna egymásba két élvezet? Több mint húsz év dj-tapasztalatával bőven megértem arra, hogy tovább lépjek. Manapság nem egyszer látom, hogy a djk unatkoznak a pultban. Teljesen egyértelmű, miért jött az L.B.S. ötlete: nem csak újjászületik életem munkája, de totálisan új és minden korábbitól eltérő élménnyel ajándékozza meg a klubbereket!'

Garnier lelkesedése könnyen ránk ragadhat, ha adunk egy immár magától értetődő esélyt az LBS-nek. A planéta patinás klubjaiból Budapestre érkezve 3 zenész áll 6 méteren, ahol billenytűk, gépek, klasszikus dj-eszközök mellett még egy lassan antikvitásba vonuló Rhodes is helyet kap a minimum 4 órás LBS-show alatt. (Rhodes: az a lelkes amatőr, aki az eseményünk fb oldalán megírja, mi is ez, egy ajándék páros belépőt lobogtathat a buliba lépve! :D )

Tulajdonképp a kreativitás motivál továbbra is, akár dj- akár live-előadásokról van szó. Ugyanakkor célom, hogy egy fesztiválélménynél sokkal közelebb kerüljek a közönségemhez. Az LBS során új trekkeket játszok és fejlesztek élőben a közönség orra előtt, és velük! Egyvalami biztos: a tánctér sosem hazudik. Benjamin és Scan X oldalán az LBS turné alatt máris új zenéket készítek a következő turnémhoz és jövőbeni megjelenéseimhez.‘ - folytatja a francia techno szíve-csücskeként létező maestro, aki az LBS projektet 2010 tavaszán dobta be tesztre. Októberben jött a mélyvíz, azaz a turné tétre szóló kezdete. Laurent Garnier, Benjamin Rippert, Scan X : a trükkös trió valóra váltotta Garnier álmait. A ,Látnoki, Bitang(jó), Sejjazanyádúristenitmiez‘ őrület szeptember 23-án Budapesten teszi próbára vájtfülűségünket.

Mezítláb táncolni, örömtől visítva mosolyogni, reggel ismeretlenül is közös kacsintásban feloldódni ér.


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó