Pulzar

Judy Jay:  Harmony - lemezbemutató koncert flyer

Partyajánló

Judy Jay: Harmony - lemezbemutató koncert @ A38, Budapest

Dátum 2011. május 21.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus ismeretlen
Judy Jay: Harmony - lemezbemutató koncert2011. május 12-én, lemezbemutató koncert kíséretében jelenik meg Judie Jay első, önálló szólóalbuma, a Harmony. A debütáló fellépés a budapesti A38 Hajón kerül megrendezésre, a belépőjegy fejében pedig nem csak egy fergeteges bulin vehetünk részt, hanem egy ajándék CD formájában magát a hanganyagot is hazavihetjük.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Judy Jay: Harmony - lemezbemutató koncert @ A38, Budapest

2011. május 12-én, lemezbemutató koncert kíséretében jelenik meg Judie Jay első, önálló szólóalbuma, a Harmony. A debütáló fellépés a budapesti A38 Hajón kerül megrendezésre, a belépőjegy fejében pedig nem csak egy fergeteges bulin vehetünk részt, hanem egy ajándék CD formájában magát a hanganyagot is hazavihetjük.

 Judie-t és az ő jellegzetes hangját többek között a Pluto Projectből, a The Casio Samples-ből, a Zagarból és a Beat Dis-ből ismerhettük, ezúttal azonban a Secta Chameleonos Máté Szabolccsal vállvetve, közösen készítették el a trip-hopos és elektrós stílusjegyeket is felvonultató Harmony-t. A tizenegy számot tartalmazó lemez a DDK és a Chameleon Records közös gondozásában jelenik meg ez év május 12-én.

Az albummegjelenéssel egy időben lemezbemutató koncert is lesz, melyet a budapesti A38 Hajón 21 órás kezdettel rendeznek. Az est folyamán olyan neves zenészek lesznek Judie segítségére, mint Staindl Gergő (gitár), Rika Konaka (háttér vokál), vagy maga Máté Szabolcs (producer). A fénytechnikáért és a vetítésért ezúttal is Totó és a Kiégő Izzók felel, a hangosításról pedig Németh Marci gondoskodik. Judie Jay és zenekara után DJ Infragandhi áll majd a lemezjátszók mögé.

A belépő az A38 jegyirodájában kapható elővételben 1000 forintos, a koncert napján pedig 1500 forintos áron. A jegyekért cserébe nem csak egy felejthetetlen koncert-élményben lehet részünk, hanem egy ajándék Harmony CD-t is hazavihetünk magunkkal. A Hajóra érdemes pontosan érkeznünk, hiszen a lemezeket egyelőre csak limitált példányszámban sokszorosították.

www.myspace.com/judiejay
www.myspace.com/infragandhi
www.chameleonrecords.hu
www.a38.hu


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Sónar 2011

    Június 16-tól 18-ig ismét megrendezik Európa leghíresebb és talán a világ egyik legkiemelkedőb elektronikus zenei és kultúrális fesztiválját, a Sónar 2011 fesztivált Barcelonában.

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó