Pulzar

Vibrations Vol.1 Steve Lawlerrel flyer

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft

Partyajánló

Vibrations Vol.1 Steve Lawlerrel @ Cinema Hall, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. március 19.
Helyszín Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44
Stílus House, Progressive House, Techno, Tech-house
Vibrations Vol.1 Steve LawlerrelA „fényeket kioltó” Steve Lawlerrel köszönt be a tavasz vibrálása Budapesten – stílusos nyitány egy új partisorozatnak, és pazar ünneplése egy szülinapnak: a Vibration éjszakák sora ezennel kezdetét veszi az óbudai Cinema Hallban, hogy az általa keltett pozitív rezgések átmelegítsék a hosszúra nyúlt, zord tél alatt megdermedt testeket.Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44

Vibrations Vol.1 Steve Lawlerrel @ Cinema Hall, Budapest

A „fényeket kioltó” Steve Lawlerrel köszönt be a tavasz vibrálása Budapesten – stílusos nyitány egy új partisorozatnak, és pazar ünneplése egy szülinapnak: a Vibration éjszakák sora ezennel kezdetét veszi az óbudai Cinema Hallban, hogy az általa keltett pozitív rezgések átmelegítsék a hosszúra nyúlt, zord tél alatt megdermedt testeket.

Az egyik legjobban kedvelt külföldi lemezlovas, a kis hazánkba látogató Steve Lawler tipikusan az a prémium kategóriás DJ/producer az acid house-on nevelkedett generáció képviselői közül, akit egész egyszerűen nem lehet elégszer hallani. Megunhatatlan. Gyakran meglepő és újszerű zenei megfejtései folyamatos megújulásának kézzel fogható – helyesebben füllel hallható - jelei. Ma már nemzetközi ranggal jár, ha valakinek az ő kiadójánál, a VIVA Music-nál jelenik meg zenéje, és komoly elismerést jelent egy-egy feedbackjének feltűnése bárhol a világon. A jó öreg Steve tökéletesen felmérte és hallja az idő szavát, és nemhogy bravúros ügyességgel képes lépést tartani vele, hanem egyenesen ő diktálja a tempót! Teszi ezt nem pusztán a kiadója által, de élő fellépéseivel is: Steve-et nem csak a magyarok szeretik ennyire, hanem Moszkvától Ibizáig és Buenos Aires-ig a világ minden táján markáns rajongói imádat övezi személyének felbukkanását.

Nem is lehetne ennél méltóbb alkalmat találni a Debut atyjának, mindenki Krikójának szülinapi megemlékezésére! A híres klubest alapítója minden tavasszal gondoskodik róla, hogy alaposan hangot adhassunk örömünknek, de idén még a szokásosnál különlegesebb körítéssel húzgálhatjuk meg az ünnepelt fülét. Mivel rengeteg kellemes pillanatot köszönhetünk neki a Debut estek révén, még egy okkal több, hogy ott legyünk az újabb móka, a Vibration megszületésénél!

The Debut Arena:

STEVE LAWLER - Viva Music
Garay
Add 2 Basket
Behnam
Zee

Lounge:

Rizkid & Kormix

"Kriko Birthday Party"

Helyszin: Cinema Hall
1036 Budapest III. ker., Bécsi út 44.
A Cinema Hall az Új udvar bevásárló központ és az Erste Bank fiók között található. Bejárat a Bécsi útról!

Kedvezményes, örzött parkolás az Új Udvar bevásárló központ parkolójában!

Belépő: 3,000 Huf
Info: 06209656393

Érkezz 6*6 Taxival! A Debut vendégeit 666 kóddal kedvezményes áron szállítja a helyszínre a 6*6 Társaság és haza felé menet is ők várnak a kijáratnál.
 


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó