Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Sound of Cream with Roger Shah (D) @ Dokk, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. július 31.
Helyszín Dokk, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus Progressive House, Trance
Sound of Cream with Roger Shah (D)Roger Shah Dél-Németországban Esslingenben született, munkásságát először szülőföldjén kezdte 1999-ben, amikor piacra dobta a "Claps", a "The Mission" és a "Tides of Time" számokatDokk, Budapest, Hajógyári sziget
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: KOFF
összes résztvevő megtekintése

Sound of Cream with Roger Shah (D) @ Dokk, Budapest

Roger Shah Dél-Németországban Esslingenben született, munkásságát először szülőföldjén kezdte 1999-ben, amikor piacra dobta a "Claps", a "The Mission" és a "Tides of Time" számokat

 2007-ben Armin a kedvenc albumaként nevezte meg „Shah - Who Will Find Me" kiadványát. Demójának fejlődését hallva, Armin van Buuren erőteljes áttörési lehetőséget látott a felvételeiben, és 2008 elején felvette a kapcsolatot Shah-val együttműködés céljából. Az eredmény „Chris Jones - Going Wrong" című dala lett... A holland slágerlisták TOP 5-jében robbant és az év egyik legjobban eladott trance dalává vált. A Magic Island Records-tól, Shah korábbi kiadójától, Armin egyik piacvezető kiadójához az Armada Music-hoz szerződött.

Roger, a Magic Island/Armada kiadásában megjelent első albumát a sajtó és a rajongók is óriási tetszéssel, és dicsérettel fogadták. Leginkább az újnak számító dupla lemez miatt, ahol az egyik CD a dalok club mixét, a másik pedig ugyanazon dalok akusztikus verzióit tartalmazza. A kislemezek, amiket kimásoltak róla a "Don't Wake Me Up", és a korábban említett "Going Wrong" és " "Who Will Find Me" (2008-ban a TOP 20 ASOT „Tune of the Year”) bizonyítják, hogy mennyire népszerűvé vált.

2008 végén Shah eldöntötte, hogy megváltoztatja a művésznevét. Elhagyta a "DJ" előtagot, átváltoztatta Roger Shah-ra, így eltávolodott a szabványos DJ kellékektől. A sikeres élő koncertjei radikális változást hoztak annak tekintetében, hogy a trance zenét hogyan mutassák be a közönségnek. Sok ország a világon már a tanújává válhatott ennek, többek között Mexikó, Ausztrália, Ibiza, Argentína, Ukrajna, Lengyelország és India, és természetesen a fesztiválok is, ahol Roger fellépett ASOT400 és 450, I Love Kiev, Gatecrasher's NYE & Judgement Sundays.

Saját névvel készült felvételei mellett Roger más álnevek mátrixa alatt is munkálkodott. Figyelemre méltó ezek közül a High Noon at Salinas, Magic Island & Savannah. Shah közreműködött több Anjunabeats kiadványban is, mint Purple Moods, BlackHole projektben mint Global Experience és az ASOT kiadványokon, mint Black Pearl. A 2006-2009 között megjelent felvételei a "Coral Sea", "Java", "Bounty Island" és "Rise" hozta meg számára a figyelmet a szóló produkcióira is.

A Sunlounger kétségkívül Roger legismertebb álneve. Ez alatt a név alatt adta ki a 2008-ban sokat játszott "Another Day on Terrace"-t. Elérte az első helyet a holland iTunes "All-Music-Genres" slágerlistán és ez 4 kislemezt jelentett: "In&Out", " Aguas Blancas", 'Crawling" és "White Sand". Ez a projekt annyira népszerűvé vált, hogy Roger élő produkcióvá fejlesztette, - egy előadás, ami az Armada lemezkiadó ArminOnly DVD-jén is szerepelt. 2009-ben Roger megjelentette a Sunlounger következő "Sunny Tales" című kiadványát. Ennek kislemezei közül kerültek ki a "Catwalk", "Mediterranean Flower", "Change Your Mind" és a legnagyobb elismerést elnyert "Lost", ami megkapta 2008 kiváló dala címet Armin van Buuren „A State of Trance” rádió műsorában.

Remixek:

Shah átdolgozta legendás énekesek köztük Sarah McLachlan és Nadia Ali dalait. "Trance mesterek" munkáit is feldolgozta például Tiesto, Armin van Buuren, Mark Norman, York, Cosmic Gate, Josh Gabriel, System F, The Thrillseekers, Solarstone, Three Drives, Johan Gielen, Matt Darey & Oceanlab. Nemrég pedig "újrahangolta az "Andain – Beautiful Things”-ét és „Richard Durand - Always The Sun"-ját is.

Roger fellépéseiről nem hiányozhat a saját védjegye, hogy fehérbe öltözve legyen, mert így úgy érzi, lehetetlen, hogy hibázzon. Vezeték nélküli (wireless) billentyűzettel az egyik kezében, és a saját produkcióiról egy mindig kész gyűjtemény áll, hogy a közönség számára interaktív, élő előadásai világszerte egy új csúcs-élményt hozzanak a klub- és fesztiváljárók körében. 2009-ben az ő utolérhetetlen szemlélete tükröződött a DJ Magazin Top100-as listáján, a 2008-as debütálása után az 58-ról a 21. helyre ugrott. Zenei producerként a nemzetközi slágerlisták élére tört és az elmúlt 2 évben 5 előadói és válogatás albumával valószínűleg napjaink egyik legtermékenyebb trance zenésze. Ö Roger Shah...

Dátum: 2010.07.31. szombat

DOKK CLUB – Aréna terem

Belépő: egységesen 1500 Ft.

Jelöld és add tovább az eseményt a Facebookon!

 http:/​/​www.facebook.com/​home.php?#!/​event.php?eid=138642492830430

Fellépők:

ROGER SHAH (D)

TEBRON

ANTOOS

Cím:

DOKK CLUB – Aréna Terem -Budapest, III.kerület, Óbudai (Hajógyári) Sziget

Őrzött parkoló! Díjtalan partibuszok közlekednek minden szombaton, indulás a Nyugati pu. és Váci út közötti parkolóból, a Széna tértől, az Örs vezér terétől és a Móricz Zsigmond körtértől!

Partibusz info: http://clubinfo.hu/partibusz 

Parti info: +36.20.25.55.658, +36.30.44.50.400

Start: 22.00

http://www.soundofcream.com

 http://www.rogershah.net

http://www.dokkdisco.hu 

http://www.clubinfo.hu

http://www.flyerz.hu 

http://www.freee.hu 

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó